• Πολιτική

    Ισίδωρος Ντογιάκος: «Δεν έχω δεχθεί απειλές. Δεν χειρίζομαι τώρα υπόθεση που να με στοχοποιεί»

    Ισίδωρος Ντογιάκος

    Ισίδωρος Ντογιάκος


    Δεν είχε δεχθεί απειλές ο Ισίδωρος Ντογιάκος ή προειδοποιητικά μηνύματα ότι βρίσκεται στο στόχαστρο τρομοκρατών. Λίγες ώρες μετά την τοποθέτηση του εκρηκτικού μηχανισμού έξω από την πόρτα του σπιτιού του, ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου μιλά για την τύχη που βοήθησε να μην εκραγεί ο μηχανισμός και να μην κινδυνεύσουν άνθρωποι.

    «Δεν έχω δεχθεί απειλές και αυτή την περίοδο, δεν χειρίζομαι στην εισαγγελία του Αρείου Πάγου κάποια σοβαρή υπόθεση, στην οποία να πηγαίνει το μυαλό μου ότι έγινε η αιτία για να στοχοποιηθώ», λέει ο κ. Ντογιάκος που λίγο μετά τις 4 τα ξημερώματα ειδοποιήθηκε από την αστυνομία για το συμβάν.

    «Από καθαρή τύχη δεν εξερράγη ο εκρηκτικός μηχανισμός και δεν κινδύνευσαν άνθρωποι», λέει ο κ.Ντογιάκος ο οποίος στο παρελθόν έχει χειριστεί “καυτές” υποθέσεις, όπως τη Χρυσή Αυγή, το δεύτερο παραδικαστικό κύκλωμα, τις παράνομες ελληνοποιήσεις και τις άγονες γραμμές του Αιγαίου.

    Από το περιβάλλον του αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου, πάντως, “δείχνουν” το πρόσφατο παρελθόν ως αιτία στοχοποίησης του. Όπως λένε «ο κ.Ντογιάκος, εδώ και 3 χρόνια, στοχοποιείται λόγω της μακροχρόνιας αρνητικής αναφοράς στο όνομα του».

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Στα εγκληματολογικά εργαστήρια η βόμβα που εξουδετερώθηκε στον Βύρωνα – Πού στρέφονται οι υποψίες της Αντιτρομοκρατικής

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Bόμβα έξω από το σπίτι του αντιεισαγγελέα Ισίδωρου Ντογιάκου στο Βύρωνα

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Αποκάλυψη: Νέα αγωγή στον Γιάννη Κούστα από την Σοφία Γιαννικοπούλου-Τώρα ζητάει 234 εκατ.



    ΣΧΟΛΙΑ