ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
O Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών (IΣΑ) εκφράζει την ικανοποίησή του για τη θεσμοθέτηση της δυνατότητας των ελευθεροεπαγγελματιών γιατρών να συνεργάζονται με νοσοκομεία του ΕΣΥ, σύμφωνα με το νομοσχέδιο του υπουργείου Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας.
Το αίτημα αυτό είχε εκφράσει ο ΙΣΑ, με επιστολή του στον υπουργό Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη, στην οποία επεσήμανε ότι οι ιδιώτες ελευθεροεπαγγελματίες γιατροί δικαιούνται ίσες ευκαιρίες, για την άσκηση του λειτουργήματός τους, με τους συναδέλφους τους στο ΕΣΥ, στους οποίους δίνεται η δυνατότητα, συνεργασίας με τον ιδιωτικό τομέα.
Ο ΙΣΑ εκτιμά ότι η εν λόγω ρύθμιση είναι προς όφελος του ασθενή καθώς θα διευρυνθεί και θα κατοχυρωθεί το δικαίωμα ελεύθερης επιλογής των πολιτών στον γιατρό που έχουν ανάγκη.
Διαβάστε επίσης:
Πρόταση εκεχειρίας: Το Ισραήλ θα περιμένει μέχρι το βράδυ της Τετάρτης για να απαντήσει στη Χαμάς
ΤτΕ: Πάνω από 30 εκατομμύρια οι τουρίστες το 2023 – Στα 20,6 δισ. ευρώ τα έσοδα
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Σοβαρό τροχαίο στη Συγγρού: Μοτοσικλετιστής προσέκρουσε σε κολώνα μετά από σύγκρουση με ΙΧ
- BBC: Πάνω από 200.000 νεκροί Ρώσοι στρατιώτες στα 4 χρόνια του πολέμου
- Κοινή δήλωση 12 χωρών, της Ελλάδας και των ΗΠΑ για το αέριο – Ψήφος εμπιστοσύνης στον Κάθετο Διάδρομο
- Μουντιάλ 2026: Το Μεξικό παλεύει να κρατήσει τη Γουαδαλαχάρα ως διοργανώτρια πόλη
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.