ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Θετική στην covid-19 διαγνώστηκε η Ειρήνη Αγαπηδάκη και ως εκ τούτου δεν θα μπορέσει να ορκιστεί σήμερα υφυπουργός Υγείας
Η κ. Αγαπηδάκη το πρωί της Τρίτης ανακοίνωσε πως κόλλησε κορωνοϊό για πρώτη φορά, κάτι που σημαίνει πως θα απουσιάσει από τη σημερινή ορκωμοσία και την τελετή παράδοσης-παραλαβής του Υπουργείου Υγείας.
Την ανακοίνωση έκανε η ίδια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, βάζοντας και μία δόση χιούμορ.
Συγκεκριμέα έγραψε:
«Τρία χρόνια δεν κόλλησα covid και τα κατάφερα τώρα. Μπράβο Φαίδων! Θα περάσει κι αυτό και θα συνεχίσουμε τη δουλειά μας με αφοσίωση, όπως πάντα. Είναι σπουδαία η τιμή που μου έκανε ο Πρωθυπουργός και θα κάνω ό,τι είναι ανθρωπίνως δυνατό για να δικαιώσω την επιλογή του. Σας ευχαριστώ όλους για τις όμορφες ευχές και τη στήριξη, μου δίνουν δύναμη».
Δείτε την ανάρτηση:
Διαβάστε επίσης:
Εκλογές 2023: Όλη η επικαιρότητα στο mononews.gr
Δείτε live τον χάρτη των αποτελεσμάτων
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Διαύγεια: Η Γενικής Διευθύνσεως Οργάνωσης Αθλητισμού ανακαλεί την Ειδική Αθλητική Αναγνώριση της ερασιτεχνικής ΑΕΚ
- Τουρκία: Προτείνει αγωγό καυσίμων 1 δισ. ευρώ για τις ανατολικές χώρες του ΝΑΤΟ
- Ευρωαγορές: Ισχυρές πιέσεις -1,71% για τον FTSE 100 έφερε η πολιτική κρίση στη Βρετανία – Στο -2% ο DAX
- Μητσοτάκης στο 16ο Συνέδριο της ΝΔ: Το σύνθημα «το είπαμε, το κάναμε», είναι κάτι παραπάνω από τέσσερις λέξεις
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.