ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου προσήλθε σήμερα ο τέως υπουργός Δικαιοσύνης Μιχάλης Καλογήρου, προκειμένου να καταθέσει για τους δικονομικούς χειρισμούς στην υπόθεση της Novartis.
Ο κ. Καλογήρου κλήθηκε να καταθέσει για την υπόθεση της φαρμακοβιομηχανίας μετά την αναφορά του ονόματός του από τον αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ιωάννη Αγγελή, ο οποίος περιέγραψε την ύπαρξη συνάντησης στο υπουργείο, κατά τη διάρκεια της θητείας του, με θέμα την απομάκρυνση της εισαγγελέα διαφθοράς, Ελένης Τουλουπάκη, από τη θέση της.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Δ. Κόκοτας: Η σιωπηλή δοκιμασία, τα 2,5 χρόνια στη ΜΕΘ και το χρονικό της μοιραίας μάχης
- Το μεγαλύτερο δώρο στην Ακροδεξιά είναι να της εκχωρήσεις την πατρίδα
- Motor Oil: Ακόμη ισχυρότερο αναμένεται το δεύτερο εξάμηνο – Το άλμα κερδών και EBITDA
- Τα σενάρια για φθηνότερο ρεύμα στην ατζέντα Πιερρακάκη – Παπασταύρου
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.