• Top Stories

    Υποψήφιος ευρωβουλευτής με τους ΑΝΕΛ ο Τάκης Μπαλτάκος

    • NewsRoom
    baltakos μπαλτάκος

    Τάκης Μπαλτάκος


    Υποψήφιος ευρωβουλευτής με τους ΑΝΕΛ θα είναι ο Τάκης Μπαλτάκος, όπως ανακοινώθηκε σήμερα το μεσημέρι σε κοινή συνέντευξη Τύπου που έδωσε με τον αρχηγό των ΑΝΕΛ, Πάνο Καμμένο. Η συνεργασία του κ. Μπαλτάκου με τους ΑΝΕΛ ανακοινώθηκε μόλις πέντε μήνες μετά την ίδρυση του κόμματος «Δύναμη Ελληνισμού» με τον Δημήτρη Καμμένο.

    Κατά πληροφορίες, η εκλογική συνεργασία δεν θα αφορά και τον Δημήτρη Καμμένο.

    Στα τέλη Ιανουαρίου οι κ.κ. Τάκης Μπαλτάκος και Πάνος Καμμένος είχαν πραγματοποιήσει συνάντηση κατά την οποία είχαν επιβεβαιώσει ότι βρίσκονται σε διάλογο για εκλογική συνεργασία.

    «Έχουμε στενή σχέση και κοινούς προβληματισμούς με τον κ. Μπαλτάκο. Η υπόθεση της Συμφωνίας των Πρεσπών μας οδηγεί να πούμε ότι συμπολίτευση και ΝΔ παραδίδουν το όνομα ‘Μακεδονία’ στην γειτονική χώρα. Εμείς είμαστε αντίθετοι, όπως αντίθετη είναι και μεγάλη μερίδα της κεντροδεξιάς. Με τον κ. Μπαλτάκο μοιραστήκαμε προβληματισμούς και έχουμε ανοίξει διάλογο για συνεργασία που μπορεί να οδηγήσει σε κοινή προσπάθεια στο μέλλον. Μιλάμε για εκλογική συνεργασία» είχε πει ο κ. Καμμένος.

    Από την πλευρά του ο κ. Μπαλτάκος είχε δηλώσει πως «η Ελλάδα χρειάζεται ένα κόμμα καθαρά Δεξιό. Όπως είναι οι γκολικοί στην Γαλλία κλπ. Λείπει ένα τέτοιο κόμμα από την Ελλάδα».

    Στην ερώτηση αν θα απευθύνουν κάλεσμα και σε άλλους σχηματισμούς ή προσωπικότητες του χώρου είπε ότι «υπάρχουν 45 πρώην υπουργοί της ΝΔ εκτός Βουλής και περισσότεροι βουλευτές. Θα απευθύνουμε κάλεσμα και όσοι δεν φιλοξενηθούν στα ψηφοδέλτια της ΝΔ θα δούμε αν υπάρχει περιθώριο συνεργασίας, με στόχο την δημιουργία ενός ευρύτατου δεξιού μετώπου».

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Σε τροχιά εκλογικής συνεργασίας Πάνος Καμμένος και Τάκης Μπαλτάκος

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: «Δύναμη Ελληνισμού», το νέο κόμμα Π. Μπαλτάκου – Δ. Καμμένου



    ΣΧΟΛΙΑ