ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Απάντηση στις προκλητικές δηλώσεις του Κροάτη Προέδρου για την υπόθεση των προφυλακισμένων χούλιγκανς της Ντιναμό Ζάγκρεμπ έδωσε ο εκπρόσωπος του ΥΠΕΞ, Στράτος Ευθυμίου.
«Οποιεσδήποτε δηλώσεις που στρεβλώνουν την πραγματικότητα δεν προσφέρουν καλή υπηρεσία υπό τις παρούσες συνθήκες», τονίζει μεταξύ άλλων ο Στράτος Ευθυμίου.
Ειδικότερα, απαντώντας σε σχετικό ερώτημα δημοσιογράφου, ο κ. Ευθυμίου ανέφερε:
«Από την πρώτη στιγμή, οι Κυβερνήσεις της Ελλάδας και της Κροατίας βρίσκονται σε επικοινωνία για τη διαχείριση της κατάστασης που έχει προκύψει μετά την τραγική δολοφονία του Έλληνα φιλάθλου.
Στην Ελλάδα λειτουργεί κράτος δίκαιου. Με σεβασμό των θεμελιωδών δικαιωμάτων όλων όσων βρίσκονται σε προσωρινή κράτηση, η ανεξάρτητη ελληνική Δικαιοσύνη θα κρίνει την υπόθεση αμερόληπτα και αντικειμενικά. Η δε ελληνική Πολιτεία πάντοτε εγγυάται την τήρηση της νομιμότητας και την ακεραιότητα όσων βρίσκονται σε σωφρονιστικά καταστήματα.
Οποιεσδήποτε δηλώσεις που στρεβλώνουν την πραγματικότητα δεν προσφέρουν καλή υπηρεσία υπό τις παρούσες συνθήκες».
Διαβάστε επίσης
Προκαλεί ο Κροάτης πρόεδρος: «Τους μοίρασαν στις φυλακές για να τους δείρουν και να τους βιάσουν»
Πρωθυπουργός Κροατίας: Η ελληνική Δικαιοσύνη θα αποφασίσει για τους Κροάτες χούλιγκανς
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Κίμπερλι Γκιλφόιλ: Είδε τον Ολυμπιακό με τους αδελφούς Αγγελόπουλους και τον Νίκο Τσάκο στο ΣΕΦ (φωτογραφίες)
- Οver από τα προκριματικά του Μουντιάλ
- Danaos (Γιάννης Κούστας): Παρέλαβε το νεότευκτο M/V Greenhouse (φωτογραφίες)
- Le Chat de Boucheron: Η ιστορία του αστραφτερού, χνουδωτού φίλου που ποζάρει και εμπνέει από το 1978