ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Δύο Έλληνες πολίτες, οι οποίοι εργάζονταν στο Αφγανιστάν, επέστρεψαν με ασφάλεια στην Ελλάδα, κατόπιν σχετικών οδηγιών του υπουργού Εξωτερικών Νίκου Δένδια και μετά από συνεχείς επαφές των αρμόδιων υπηρεσιών του ΥΠΕΞ με υπουργεία Εξωτερικών άλλων κρατών.
Ο πρώτος αφίχθη το βράδυ του Σαββάτου (21/08) από το Λονδίνο όπου είχε μεταφερθεί μετά από επιτυχημένη επιχείρηση απεγκλωβισμού των Βρετανών στο Αφγανιστάν και ο δεύτερος σήμερα από Ντόχα όπου είχε φτάσει μετά από αντίστοιχη επιχείρηση απεγκλωβισμού των ΗΠΑ, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του υπουργείου Εξωτερικών.
Και στις δύο περιπτώσεις οι ελληνικές Αρχές ήταν σε διαρκή επικοινωνία μαζί τους και οι Πρεσβείες μας σε Λονδίνο και Ντόχα τους παρείχαν κάθε δυνατή βοήθεια.
Διαβάστε επίσης
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Lidl Ελλάς: Νέο κατάστημα στο Μαρούσι με επένδυση ύψους 13,7 εκατομμυρίων ευρώ
- ΕΛΙΝ: Πτώση Κερδοφορίας για τον όμιλο στο Εννεάμηνο παρά την ανάκαμψη της εγχώριας αγοράς
- Ντόναλντ Τραμπ: Υπό όρους η εξαγωγή ημιαγωγών της Nvidia στην Κίνα μετά τη συνομιλία με τον Σι Τζινπίνγκ
- Νίκος Ταχιάος: Να φύγει από το μυαλό μας η αντίληψη ότι το Δημόσιο μπορεί να είναι «πανταχού παρών»