ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
«Σε ρεπορτάζ της εφημερίδας «Καθημερινή», δημοσιεύονται φωτογραφίες με την κατάσταση των σταθμών που παραδόθηκαν το 2019, με την αλλαγή της κυβέρνησης, σε σχέση με την τωρινή κατάσταση», επισημαίνει σε ανακοίνωσή του το υπουργείο Υποδομών.
Όπως αναφέρει, «προκύπτει, με ακλόνητα πειστήρια, ότι παραλήφθηκε μία διαλυμένη κατάσταση η οποία συνεχίζει να ανατάσσεται με γοργούς ρυθμούς. Δυστυχώς, το τραγικό δυστύχημα συνέβη πριν από την ολοκλήρωση των έργων που αναμένεται στο τέλος Σεπτεμβρίου με πλήρη τηλεδιοίκηση όλου του κύριου άξονα.
Το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών, με αίσθημα ευθύνης απέναντι στους πολίτες, θα συνεχίσει την προσπάθεια να έρθουν στο φως τα αίτια και οι συνθήκες του τραγικού δυστυχήματος, να επανεκκινήσει με ασφάλεια ο σιδηρόδρομος και να ολοκληρωθεί στον προβλεπόμενο χρόνο η αναβάθμιση των συστημάτων ασφαλείας του δικτύου».

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Wall Street: Νέες απώλειες καθώς συνεχίζεται η επενδυτική στροφή από τις τεχνολογικές μετοχές – Πιέσεις στις τράπεζες
- ΗΠΑ: Δασμός 25% σε ορισμένες πωλήσεις τσιπ στο πλαίσιο συμφωνίας με τη Nvidia
- Alassia NewShips (Νικόλας Β. Χατζηιωάννου): Το πλήρωμα του Cymona Eagle διέσωσε ναυαγό
- G7: Νέα περιοριστικά μέτρα στο Ιράν αν συνεχιστεί η καταστολή των διαδηλώσεων