• Πολιτική

    Ηλίας Κασιδιάρης: Πειθαρχικός έλεγχος για τον τρόπο με τον οποίο στέλνει μηνύματα στα social media

    • NewsRoom
    Ο Ηλίας Κασιδιάρης συνοδευόμενος από αστυνομικούς εισέρχεται στο δικαστήριο για τη δίκη του

    Ηλίας Κασιδιάρης


    Πειθαρχικό έλεγχο προκειμένου να διαπιστωθεί ο τρόπος με τον οποίο ο έγκλειστος στις φυλακές Ηλίας Κασιδιάρης διαρρέει μηνύματα στα social media ξεκινούν οι Αρχές.

    Ο καταδικασμένος για την εγκληματική οργάνωση της Χρυσής Αυγής έχει καταφέρει να ανεβάζει μηνύματα τόσο στο YouTube όσο και να στα social media απευθυνόμενος προς τους οπαδούς του, ενώ στέλνει και ειδοποιήσεις μέσω Viber.

    Αν και, όπως αναφέρουν πηγές του Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, ο Ηλίας Κασιδιάρης δεν διαθέτει πρόσβαση στο Διαδίκτυο ή κάποιο κινητό τηλέφωνο, έχει τη δυνατότητα, όπως ορίζουν οι κανονισμοί, να δέχεται επισκεπτήρια από συγγενείς του και τον δικηγόρο του. Παράλληλα, έχει, σύμφωνα επίσης με τους κανόνες. δικαίωμα να επικοινωνεί μαζί τους και μέσω καρτοτηλεφώνου.

    Ωστόσο δεν είναι ακριβές ποιος από όλους αυτούς είναι αυτός που φροντίζει να καταγράφει τα μηνύματά του και να τα δημοσιεύει στη συνέχεια στο Διαδίκτυο.

    Πηγές του υπουργείου αναφέρουν πως έχει ήδη ζητηθεί πειθαρχικός έλεγχος. Μάλιστα, υπενθυμίζουν πως το ίδιο είχε συμβεί και στις 7 Οκτωβρίου 2021, όταν το Συμβούλιο Φυλακών Δομοκού είχε συνεδριάσει και είχε αποφασίσει ξανά τον έλεγχο του Ηλία Κασιδιάρη για τα μηνύματά του προς τους οπαδούς του.

    Διαβάστε επίσης

    Παναγιωτόπουλος: Οι ελληνικές θέσεις εισακούστηκαν και εισακούγονται περισσότερο στο εξωτερικό

    Θεοδωρικάκος: Καταδικάζω απερίφραστα και απόλυτα την επίθεση στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ

    Οικονόμου: Ο κ. Τσίπρας δεν μπορεί να αντέξει την αλήθεια και καταφεύγει σε ουρανομήκη ψέματα



    ΣΧΟΛΙΑ