• Πολιτική

    Οικονόμου σε Ραγκούση στη Βουλή: Καλέσατε τους τρομοκράτες να μας τρομοκρατήσουν την ημέρα τεσσάρων φασιστικών επιθέσεων

    • NewsRoom

    Γιάννης Οικονόμου


    Μεθοδευμένη προσπάθεια του ΣΥΡΙΖΑ να επικρατήσει κλίμα ακραίας πόλωσης στην πολιτική ζωή της χώρας κατήγγειλε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου στη Βουλή, απαντώντας και στην επιλογή του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Γιάννη Ραγκούση, να χρησιμοποιήσει τη φράση του Γεωργίου Παπανδρέου «τρομοκρατήστε τους τρομοκράτες» για να επιτεθεί στην κυβέρνηση Μητσοτάκη.

    «Αυτό που παρακολουθήσαμε και στην πρόταση δυσπιστίας είναι μια μεθοδική και μεθοδευμένη προσπάθεια να μας γυρίσει ο ΣΥΡΙΖΑ σε ένα παρελθόν διχασμού. Να μηδενίζουν και να καταστροφολογούν. Δεν θα πέσουμε στην παγίδα να ακολουθήσουμε τον κ. Ραγκούση», ανέφερε αρχικά για να συνεχίσει:

    «Καλέσατε, κύριε Ραγκούση, τους τρομοκράτες να μας τρομοκρατήσουν, επικαλούμενος μια φράση που είχε ειπωθεί πριν από 60 χρόνια. Σήμερα έγιναν τέσσερις αντιδημοκρατικές, φασιστικές επιθέσεις με γκαζάκια, σε σπίτι δημοσιογράφου, αστυνομικού. Φασίστες εγκληματίες τραμπούκοι. Πήγε ο “Ρουβίκωνας” στο υπουργείο Πολιτικής Προστασίας και στην Αττική Οδό.

    Η ΝΔ είναι παράταξη που έχει πληρώσει πολύ βαρύ φόρο αίματος από την τρομοκρατία και είναι επικίνδυνο να φλερτάρετε με τέτοιου είδους φασιστικές πολιτικές.

    Η Ελλάδα αλλάζει, εσείς δεν μπορείτε να αλλάξετε, η Ελλάδα προσελκύει επενδύσεις, ανοίγει νέες δουλειές. Μία Ελλάδα όπου τα πανεπιστήμια λειτουργούν. Επειδή δεν ξέρετε τι να κάνετε σε αυτή την Ελλάδα, γι’ αυτό και λασπολογείτε», κατέληξε στη σύντομη παρέμβασή του ο εκπρόσωπος της κυβέρνησης απαντώντας στον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ.

    Διαβάστε επίσης:

    Άδωνις: Η μόνη συζήτηση με τον κ. Πολάκη θα είναι στο δικαστήριο, του καταθέτω αγωγή

    Τασούλας: Στην Επιτροπή Δεοντολογίας παρέπεμψε τον Παύλο Πολάκη



    ΣΧΟΛΙΑ