• Πολιτική

    Οικονόμου: Σε δύο βδομάδες η πλατφόρμα για τα καύσιμα

    Ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ και κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου (ΑΠΕ-ΜΠΕ)

    Ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ και κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου (ΑΠΕ-ΜΠΕ)


    Το αργότερο μέσα στις επόμενες δύο εβδομάδες αναμένεται να λειτουργήσει η πλατφόρμα για την επιδότηση στα καύσιμα, όπως ανέφερε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών.

    «Καταβάλλονται όλες οι προσπάθειες ώστε να έχουμε το συντομότερο τη λειτουργία της πλατφόρμας» ανέφερε συγκεκριμένα απαντώντας σε σχετική ερώτηση και συνέχισε λέγοντας: «Το αργότερο μέσα στις επόμενες δύο εβδομάδες θα έχει υλοποιηθεί η πλατφόρμα και θα εφαρμοστεί η κυβερνητική στήριξη για την επιδότηση στη βενζίνη στα καύσιμα και στο πετρέλαιο κίνησης».

    Κληθείς να σχολιάσει δημοσίευμα της Hurriyet περί συμφωνίας της Ελλάδας με Τουρκία και Ισραήλ για τη μεταφορά φυσικού αερίου στην Ευρώπη ο κ. Οικονόμου απάντησε πως δεν υπάρχει «ούτε φανερή ούτε μυστική συμφωνία» μεταξύ των τριών χωρών.

    Απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με τις έρευνες υδρογονανθράκων σε δυτική Ελλάδα – Κρήτη αρκέστηκε να πει πως το επόμενο διάστημα θα υπάρξουν εξελίξεις σε σχέση με αυτά που προανήγγειλε ο πρωθυπουργός.

    Τι θα γίνει με το πιστοποιητικό εμβολιασμού – τέταρτη δόση

    Σχετικά με το ενδεχόμενο κατάργησης του πιστοποιητικού εμβολιασμού ο κ. Οικονόμου είπε πως η κυβέρνηση θα περιμένει τις εισηγήσεις των ειδικών και την αξιολόγηση των δεδομένων και θα τοποθετηθεί.

    Για το ενδεχόμενο επέκτασης της τέταρτης δόσης εμβολίου κατά του κορονοϊού απάντησε πως πρόκειται για ένα θέμα απολύτως επιστημονικό. «Θα δούμε τις οδηγίες των ειδικών και όταν έχουμε κάτι συγκεκριμένο να πούμε θα προβούμε στις ανάλογες ανακοινώσεις» είπε.

    Διαβάστε επίσης:

    Μητσοτάκης: Έχουμε υποχρέωση να ενισχύσουμε περαιτέρω το ΕΣΥ

    Άδωνις Γεωργιάδης: Έχω ζητήσει να γίνουν πλατφόρμες για τα άλευρα και το ηλιέλαιο



    ΣΧΟΛΙΑ