ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
«Η ατολμία του κ. Τσίπρα καταδεικνύει την ενοχή του στο παρελθόν και την πολιτική του ανεπάρκεια στο παρόν. Επί ημέρες, κύκλοι του ΣΥΡΙΖΑ διέρρεαν ότι θα κατατεθεί πρόταση δυσπιστίας με αφορμή το σχέδιο εκσυγχρονισμού της ΔΕΗ. Όμως δεν το τόλμησε!», τονίζει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου σχολιάζοντας την ομιλία του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης στη Βουλή.
«Γιατί έτσι θα έπρεπε να απολογηθεί, από βήματος Βουλής, για το πώς η κυβέρνησή του έφερε την εταιρεία ένα βήμα από την πλήρη χρεοκοπία και διάλυση. Και, βέβαια, ποιος και πώς την έσωσε και την οδηγεί ήδη σε δυναμική ανάπτυξη», εξήγησε ο κ. Οικονόμου.
«Έμεινε λοιπόν να αναμασά χιλιοειπωμένα κλισέ και κούφιες απειλές αντιγράφοντας τον εκλεκτό του συνδικαλιστή κ. Φωτόπουλο. Γιατί μόνον έτσι μπορεί να δει τη ΔΕΗ. Αγκυλωμένος στο παρελθόν, εκφράζει πολιτικά τη βαθιά συντήρηση και την οπισθοδρόμηση. Εκφράζει την εποχή που πασχίζουμε να αφήσουμε πίσω μας» προσέθεσε ο κ. Οικονόμου.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Διαβάστε επίσης
Σταϊκούρας για ΔΕΗ: Μετεξελίσσεται σε ισχυρή περιφερειακή δύναμη-Το Δημόσιο παραμένει βασικός ρυθμιστής
Κώστας Σκρέκας για ΔΕΗ: Εμείς ζητάμε 750 εκατ. για το 17%, εσείς το είχατε αποτιμήσει 100 εκατ.
Γιώργος Στάσσης: Κυρίαρχος στην ενέργεια με δύναμη πυρός 7 δισ.ευρώ-Game changer στις ΑΠΕ η ΔΕΗ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Αποκάλυψη: Ελληνικό Fund «σηκώνει» 250 εκατ. δολ. για αθλητικές business – Τι συμβαίνει με την ΚΑΕ Παναθηναϊκός
- Από 1η Νοεμβρίου οι πληρωμές με IRIS και στα φυσικά καταστήματα
- Super ακίνητα του ΕΦΚΑ στο επίκεντρο επενδυτικού ενδιαφέροντος – Δέκα νέοι διαγωνισμοί μίσθωσης
- Πώς η έλευση της Chevron και το αμερικάνικο LNG αναβαθμίζουν το ρόλο της Ελλάδας στην Ανατολική Μεσόγειο