ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
«Ο κ. Τσίπρας αδυνατεί να παρακολουθήσει έναν κόσμο που αλλάζει ραγδαία. Κατασκευάζει μια δική του πραγματικότητα στην οποία για ό,τι γίνεται στον κόσμο φταίει η κυβέρνηση», δήλωσε ο Γιάννης Οικονόμου απαντώντας στην ομιλία του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης στη Χαλκίδα.
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος πρόσθεσε για τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ: «Αρνείται να αποδεχθεί ποιος κυβερνά, με τη βούληση των πολιτών, και για αυτό και εγκλωβισμένος στον περασμένο αιώνα παραληρεί συνεχώς με απίστευτα ψέματα και τερατώδεις ανακρίβειες».
Και τόνισε: «Η πραγματικότητα μιας Ελλάδας που αλλάζει χωρίς διχασμούς και εξαιρέσεις, παρά τις πρωτόγνωρες κρίσεις, δείχνει ποιος μπορεί και η εμπειρία του πρόσφατου παρελθόντος ποιος δεν μπόρεσε και λόγω της αποτυχίας του παραμένει πολιτικά στη γωνία».
Διαβάστε επίσης
Μητσοτάκης: Η στρατηγική θέση της χώρας μας την καθιστά κόμβο μεταφοράς ενέργειας
Τσίπρας: Ο Μητσοτάκης ζει στον δικό του κόσμο
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Εurostat: Αυξήθηκαν κατά 1,5% οι λιανικές πωλήσεις τον Μάρτιο στην Ευρωζώνη
- Κωνσταντοπούλου: Η παρέμβαση Κακλαμάνη ήταν για να συκοφαντήσει τον αγώνα για δικαιοσύνη για τα Τέμπη
- Με απόφαση του ΣτΕ ανοίγει ο δρόμος για την υλοποίηση του Project VORIA
- Όμιλος IFSAS: Δυναμική επέκταση στην Κυπριακή Αγορά μέσω της θυγατρικής της Novatron Security Distribution
