• Πολιτική

    Οικονόμου: Οι θέσεις του κ.Τσίπρα για το Ν/Σ του υπουργείου Παιδείας μυρίζουν ναφθαλίνη

    Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου

    Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου


    Η τοποθέτηση του κ. Τσίπρα για το νομοσχέδιο «Νέοι ορίζοντες για τα ΑΕΙ», που προωθεί η κυβέρνηση, μυρίζει έντονα ναφθαλίνη” ανέφερε σε δήλωση του ο υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ και κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου, για την τοποθέτηση του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης, για το νομοσχέδιο του υπουργείου Παιδείας.

    Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κατηγόρησε τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ ότι υπερασπίζεται “τη βαριοπούλα και την ανομία” και “όλα όσα η κοινωνία απαιτεί να αλλάξουν”, ενώ -όπως είπε- η κυβέρνηση υπερασπίζεται τη γνώση και την έρευνα.

    “Οι ιδέες του κ. Τσίπρα και το πολιτικό του λεξιλόγιο αφορούν το παρωχημένο παρελθόν και δεν έχουν καμία σχέση με τις ανάγκες της νεολαίας και των πανεπιστημιακών στο 2022. Ο κ. Τσίπρας είναι η προσωποποίηση της πιο ακραίας οπισθοδρόμησης και αντιδραστικότητας, υπερασπιζόμενος όλα όσα απαιτεί η κοινωνία να αλλάξουν δραστικά. Υπερασπίζεται τη βαριοπούλα και την ανομία. Η Κυβέρνηση υπερασπίζεται τη γνώση, την έρευνα, την ακαδημαϊκότητα, την προκοπή των ΑΕΙ και της νεολαίας” τόνισε συγκεκριμένα ο κ.Οικονόμου, και κατέληξε:

    “Όσον αφορά δε το χρόνο εισαγωγής του νομοσχεδίου, η τοποθέτηση του κ. Τσίπρα αποδεικνύει το τεκτονικό ρήγμα που μας χωρίζει. Αυτός θεωρεί ότι σε περιβάλλον τεράστιων κρίσεων και προκλήσεων λύση είναι η αδράνεια. Εμείς, αντίθετα, δίνουμε λύσεις με πράξεις και έργα, που αντιμετωπίζουν τα προβλήματα δραστικά και ανοίγουν νέες προοπτικές για την πατρίδα και την κοινωνία”.

    Διαβάστε επίσης

    Οικονόμου: Πάντα η κυβέρνηση σέβεται τις αποφάσεις της Δικαιοσύνης



    ΣΧΟΛΙΑ