ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Καρυστιανού: Ο επαγγελματίας πολιτικός έχουμε συνηθίσει άλλα να λέει και άλλα να κάνει – O Tσίπρας έχει το παρελθόν του
«Το Βατερλό που υπέστη ο κ. Τσίπρας στη συζήτηση για την πρόταση δυσπιστίας τον εξέτρεψε ολοκληρωτικά και αποκάλυψε τις πραγματικές του επιδιώξεις. Αυτό που θεσμικά απέτυχε να κάνει την Παρασκευή, το επιχειρεί σήμερα εκβιαστικά. Επειδή οι κανόνες της δημοκρατίας δεν τον εξυπηρετούν, ως γνήσιος εκφραστής του τραμπισμού αλά γκρέκα, προχωράει σε κινήσεις αμφισβήτησης και βαριάς υποβάθμισης των θεσμικών πυλώνων της ελληνικής δημοκρατίας: της λαϊκής κυριαρχίας, του κοινοβουλευτισμού και της συνταγματικής τάξης» τονίζει σε ανακοίνωσή του ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου σχολιάζοντας τις δηλώσεις του Αλέξη Τσίπρα στη συνέντευξη που παραχώρησε σήμερα στο Ζάππειο.
«Ο κατήφορός του είναι εκτός κάθε ορίου και έχει γίνει απόλυτα επικίνδυνος» σημειώνει λέγοντας ότι επιχειρεί και πάλι, μετά το 2015, να οδηγήσει την Ελλάδα εκτός του ευρωπαϊκού δημοκρατικού κεκτημένου και να την καταστήσει τριτοκοσμική χώρα, όπως αυτές που θαυμάζει.
«Έμπλεος μένους και ολοκληρωτικής νοοτροπίας, ο κ. Τσίπρας δεν αναλογίστηκε ότι όλοι όσοι έβλαψαν τη δημοκρατία, στη διάρκεια της πολιτικής μας ιστορίας, ξεκίνησαν τα εγχειρήματα εκτροπής με επίθεση στον κοινοβουλευτισμό και προσπάθεια απονομιμοποίησης της λειτουργίας του κοινοβουλίου. Συνεχιστής τους εμφανίζεται σήμερα ο κ. Τσίπρας» υπογραμμίζει ο κ. Οικονόμου.
Καταλήγοντας αναφέρει ότι ο κ. Τσίπρας είναι, και θα παραμείνει, απελπιστικά μόνος στην κατρακύλα του. «Η κυβέρνηση, έχοντας στο πλευρό της τη συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών, διασφαλίζει και εγγυάται τη δημοκρατική ομαλότητα και τον προσανατολισμό της Ελλάδας» προσθέτει.
Το Βατερλό που υπέστη ο κ. Τσίπρας στη συζήτηση για την πρόταση δυσπιστίας τον εξέτρεψε ολοκληρωτικά και αποκάλυψε τις πραγματικές του επιδιώξεις. Αυτό που θεσμικά απέτυχε να κάνει την Παρασκευή, το επιχειρεί σήμερα εκβιαστικά. pic.twitter.com/aHebXsfigM
— Γιάννης Οικονόμου (@joikonomou) January 31, 2023
Διαβάστε επίσης:
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Disney: Αίτημα στο YouTube να αποκαταστήσει τη μετάδοση του ABC για την Ημέρα των Εκλογών
- Κίμπερλι Γκιλφόιλ: Ο Νίκος Τσάκος και η Σίλια Κριθαριώτη υποδέχθηκαν στο σπίτι τους τη νέα πρέσβη, με φόντο την Ακρόπολη
- Σύλληψη γνωστού σεφ: Μου ζήτησε 800 ευρώ για να τον σώσω αποκάλυψε στενός του φίλος
- Δημοσκόπηση Alco: Προβάδισμα 11,6 μονάδων για τη ΝΔ, δεν κερδίζει η αντιπολίτευση – Στο 21,5% οι αναποφάσιστοι