• Πολιτική

    Οικονόμου για πρόταση μομφής: Κίνηση εντυπωσιασμού από Τσίπρα που βλέπει αμφίβολο το πολιτικό του μέλλον

    • NewsRoom
    Οικονόμου: Ο κ. Τσίπρας πλήττει άμεσα το σκληρό πυρήνα της ελληνικής πολιτείας

    Γιάννης Οικονόμου-Κυβερνητικός εκπρόσωπος


    Απαντήσεις σε όλα τα πεδία της κριτικής που δέχεται η κυβέρνηση προανήγγειλε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου, στην συζήτηση για την πρόταση μομφής που κατέθεσε πριν από λίγη ώρα ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Αλέξης Τσίπρας.

    Ο κ. Οικονόμου χαρακτήρισε την κίνηση Τσίπρα ως κίνηση εντυπωσιασμού, καθώς βλέπει «την πολιτική του απήχηση να φθίνει και το πολιτικό μέλλον του χώρου του να είναι αμφίβολο».

    Η δήλωση του κ. Οικονόμου:

    «Ο κ. Τσίπρας βλέποντας την πολιτική του απήχηση να φθίνει και το πολιτικό μέλλον του χώρου του να είναι αμφίβολο, επιχειρεί μία κίνηση εντυπωσιασμού.

    Στη διάρκεια της κοινοβουλευτικής διαδικασίας που προβλέπεται θα φανεί ανάγλυφα τι εκφράζει και τι υπηρετεί ο καθένας.

    Θα είναι μίας πρώτής τάξεως ευκαιρία για μία συζήτηση εφ’ όλης της ύλης, μια συζήτηση που οι πολίτες θα έχουν άλλη μία ευκαιρία να ακούσουν για την οικονομία, για τη θωράκιση της χώρας, για την υγεία, για το Κράτος Δικαίου, για το ψηφιακό μετασχηματισμό, για την ασφάλεια, για τη διαχείριση κρίσεων και για πολλά ακόμα.

    Θα ακούσουν για τις αποδόσεις αυτής της κυβέρνησης, που ο κ. Τσίπρας ζητά να φύγει.

    Δε θα μιλήσω για τη σύγκριση, στο αποτέλεσμα, στο ύφος και στα πρόσωπα με τη δική του κυβέρνηση, όχι μόνο γιατί αυτή είναι καταλυτική και αυταπόδεικτη, αλλά γιατί το δικό μας μέτρο σύγκρισης δεν είναι το αποτυχημένο χθες, που ο κ. Τσίπρας φαντασιώνεται να επαναφέρει, αλλά οι ανάγκες του σήμερα και οι προκλήσεις του αύριο».

    Διαβάστε ακόμη:

    Τσίπρας: Κατέθεσε πρόταση μομφής κατά της κυβέρνησης

    Το απόγευμα της Παρασκευής ξεκινά η τριήμερη συζήτηση επί της πρότασης δυσπιστίας



    ΣΧΟΛΙΑ