ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Την πρώτη του ανάρτηση στο Facebook μετά το εξιτήριο που πήρε από το Ιπποκράτειο νοσοκομείο, όπου υπεβλήθη σε καρδιοχειρουργική επέμβαση για την αποκατάσταση οξέος διαχωρισμού ανιούσης αορτής, έκανε ο Πέτρος Τατσόπουλος.
Μέσω αυτής στέλνει ένα ευχαριστήριο μήνυμα σε αυτούς, «τους λίγους, αλλά και στους τόσο «κρίσιμα πολλούς» για την επιβίωση ενός έθνους, που κάνουν το καλό και το ρίχνουν στο γιαλό, δίχως καμία εξυπηρέτηση να μην προσδοκούν ως ελάχιστη ανταπόδοση».
Δείτε την ανάρτησή του:
https://www.facebook.com/petros.tatsopoulos/posts/2480450718708871
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Γεωργιάδης: Πάνω από 2.000 αιτήσεις για 1.131 θέσεις γιατρών στο ΕΣΥ – Το μεγάλο στοίχημα οι νοσηλευτές
- Γιώργος Τσαβλίρης (Tsavliris Group): Eνας old school gentleman πίσω από 3.000 διασώσεις στους πέντε ωκεανούς
- Χανιά: Σύμβαση για ενεργειακή αναβάθμιση του 9ου Δημοτικού με 830.000 ευρώ
- Ρέθυμνο: Σπείρα τηλεφωνικών απατών με λεία 50.000 ευρώ – Συνελήφθη 32χρονος
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.