ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Παυλόπουλος: Όσα έγιναν τα κρίσιμα 24ωρα πριν το δημοψήφισμα του 2015 – Ο Τσίπρας, η «εισβολή» Λαφαζάνη και η «μισή αλήθεια» της Μέρκελ
Στην ερώτηση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα με θέμα «επιεικής στάση της κυβέρνησης απέναντι στους δράστες οικονομικών εγκλημάτων και εγκλημάτων διαφθοράς» θα απαντήσει σήμερα ο Κυριάκος Μητσοτάκης, στην Ώρα του Πρωθυπουργού.
Θα ακολουθήσει η ερώτηση της προέδρου του Κινήματος Αλλαγής, Φώφης Γεννηματά, με θέμα το μεταναστευτικό-προσφυγικό και τίτλο «Τα νησιά μας και όλη η ελληνική κοινωνία εκπέμπουν SOS».
Το απόγευμα, ο πρωθυπουργός θα υποδεχτεί στο Μέγαρο Μαξίμου αντιπροσωπεία της Ένωσης Ελλήνων Εφοπλιστών για τη χορηγία ταχύπλοων σκαφών προς το Λιμενικό Σώμα.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Πανικός από τις εκρήξεις σε επτά τάνκερ: Τα σαμποτάζ, τα ρωσικά λιμάνια και τα ελληνόκτητα πλοία που χτυπήθηκαν
- Θεσσαλονίκη: Επείγουσα εισαγγελική έρευνα για ραδιενεργά νοσοκομειακά απόβλητα που καταλήγουν στον ΧΥΤΑ
- Τεράστιος κίνδυνος πυρκαγιάς για αύριο Τετάρτη σε Αττική και άλλες τέσσερις περιοχές
- ΕΦΚΑ: Πλήρης ενοποίηση κύριων και επικουρικών συντάξεων από τον Αύγουστο – Πώς θα καταβάλλονται οι συντάξεις
