ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Τις παρεμβάσεις στις οποίες θα προχωρούσε ο ΣΥΡΙΖΑ εάν διαχειριζόταν ως κυβέρνηση την κρίση του κορωνοϊού περιγράφει ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξης Τσίπρας, σε άρθρο του στην “Εφημερίδα των Συντακτών”.
Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θεωρεί αναγκαίο να φύγει η κυβέρνηση της ΝΔ «για να αναλάβει τις τύχες του τόπου ξανά μια προοδευτική κυβέρνηση».
Η απάντηση της Νέας Δημοκρατίας στο σημερινό άρθρο του κ. Τσίπρα στην Εφημερίδα των Συντακτών σχετικά με το τι θα γινόταν αν την υγειονομική κρίση του κορωνοϊού διαχειριζόταν ο ΣΥΡΙΖΑ είναι η εξής:

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- ΗΠΑ: Το εμπορικό έλλειμμα αυξήθηκε λιγότερο του αναμενομένου τον Φεβρουάριο
- Κύκλος Σεμιναρίων Ναυτιλίας, Μεταφορών και Επιχειρηματικότητας από το Πανεπιστήμιο Αιγαίου
- Venergy Maritime (Βύρων Βασιλειάδης): Παρήγγειλε άλλα 2 τάνκερ στο ναυπηγείο Shanghai Waigaoqiao Shipbuilding
- ΗΠΑ: Πτωτικές τάσεις στα επιδόματα ανεργίας
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.