ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Δεν θα έρθουν τελικά οι 60 Κύπριοι πυροσβέστες να συνδράμουν στην κατάσβεση της φωτιάς στην ανατολική Αττική, αφού όπως φαίνεται, δεν υπάρχει ενεργό μέτωπο.
Η Κύπρος προσφέρθηκε από μόνη της να στείλει βοήθεια, ωστόσο η Ελλάδα δεν κατάφερε ποτέ να τη λάβει. Και αυτό γιατί το C-130 που έφθασε χθες το απόγευμα στην Κύπρο για να παραλάβει τους πυροσβέστες… χάλασε! Εφόσον αυτό καθηλώθηκε εκεί, η Ελλάδα σήμερα το πρωί έστειλε ένα δεύτερο C-130 με τεχνικούς και όλα τα απαραίτητα για την επιδιόρθωση της βλάβης.
Τώρα τα δύο αεροσκάφη θα επιστρέψουν άπό την Κύπρο χωρίς τους Κύπριους πυροσβέστες καθώς όπως ανακοινώθηκε στο Twitter: «Λόγω της εικόνας που παρουσιάζει η #πυρκαγιά στην #Αττική, δεν απαιτείται η συνδρομή της #Κύπρου για την κατάσβεσή της», ήταν η ανακοίνωση μέσω Twitter.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Πύργος: Συνεχίζεται η μάχη με τις φλόγες, βελτιωμένες οι καιρικές συνθήκες
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Νέα εξέλιξη: Δεν υπάρχει ενεργό μέτωπο στην Αν. Αττική – Σε συναγερμό η Πυροσβεστική
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Κρήτη: Υπό μερικό έλεγχο η μεγάλη φωτιά που ξέσπασε
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ντόναλντ Τραμπ: Αύξησε στο 25% τους δασμούς στη Νότια Κορέα
- Amgen: Απέσυρε άλλα δύο φάρμακα για τον καρκίνο, σε σοκ η αγορά – Το σχόλιο του Ά. Γεωργιάδη
- Ελληνικός Χρυσός: Τριπλασιάζει το μέγεθός της με τις Σκουριές από φέτος- Προσθέτει 1 δισ. τζίρο το 2027
- Talk of the town η λίστα mononews100, τι είπαν ΚΜ και Όλγα, ποιοι αγοράζουν Βιοχάλκο, Cener, Aegean, το ράλι σε Eurobank – Alpha, το δίλημμα του Μυλωνά, οι περίεργες προμήθειες του Δ. Αθηναίων, τα ψώνια Λαιμού, Μαρτίνου, Ιγγλέση, Τσάκου, τα μηνύματα της Κίμπερλι σε υπουργό, και η άγνοια της κόκκινης Άννας