ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η περαιτέρω ενίσχυση της στρατηγικής συνεργασίας Ελλάδας και Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων σε ευρύ φάσμα τομέων, όπως οικονομία, επενδύσεις, ενέργεια, κλιματική αλλαγή, βρέθηκαν στο επίκεντρο της συνάντησης του υπουργού Εξωτερικών Νίκου Δένδια με τον Εμιρατινό ομόλογό του, σεΐχη Αμπντουλάχ μπιν Ζαγιέντ Αλ Ναχιάν (Abdullah bin Zayed Al Nahyan).
Οι συνομιλίες εστίασαν, επίσης, στις διεθνείς και περιφερειακές εξελίξεις, την Ανατολική Μεσόγειο, τη Μέση Ανατολή, την περιοχή του Κόλπου, το Ιράν και τις σχέσεις ΕΕ-ΗΑΕ, επισημαίνεται σε ανάρτηση του Νίκου Δένδια σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Σημειώνεται πως η σημερινή συνάντηση των δύο υπουργών Εξωτερικών στην Αθήνα πραγματοποιήθηκε σε συνέχεια των επαφών τους τον περασμένο Δεκέμβριο στο Ντουμπάι.
Σε συνέχεια της συνάντησής μας τον Δεκέμβριο του 2022, συναντήθηκα με τον ΥΠΕΞ των ΗΑΕ Α.E. Σεΐχη Abdullah Bin Zayed Al Nahyan. Συζήτηση για περαιτέρω ενίσχυση στρατηγικής συνεργασίας ???? σε ευρύ φάσμα τομέων, όπως οικονομία, επενδύσεις, ενέργεια, κλιματική αλλαγή. (1/2) pic.twitter.com/suRwrF71j9
— Nikos Dendias (@NikosDendias) April 3, 2023
Διαβάστε επίσης
Στις Βρυξέλλες αύριο ο Ν. Δένδιας για τη Σύνοδο υπουργών Εξωτερικών του ΝΑΤΟ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- ΔΕΗ: Αμετάβλητο το πράσινο τιμολόγιο τον Αύγουστο – Πλήρης απορρόφηση της αύξησης πάνω από 18% στη χονδρική
- Συναγερμός στην Ευρώπη: Σοκάρουν οι εικόνες από την ξηρασία σε Ρήνο και Δούναβη – «Ξεθάφτηκε» ναζιστικό πλοίο
- Αργολίδα: Κορμός δέντρου καταπλάκωσε εργαζόμενο του ΔΕΔΔΗΕ – Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο
- Ο Δημήτρης Παπαστεργίου στο mononews για το Κτηματολόγιο, το νέο gov.gr, το διαστημικό πρόγραμμα και τις εκλογές
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.