• Ελλάδα

    Η Δούρου, τα κάστανα και πώς να μάθετε… μπαλίτσα!

    • NewsRoom
    Ρένα Δούρου, Βουλεύτρια στην εκλογική περιφέρεια «Δυτικός Τομέας Αθήνας» με τον ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία

    Ρένα Δούρου, Βουλεύτρια στην εκλογική περιφέρεια «Δυτικός Τομέας Αθήνας» με τον ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία


    Μετά το tweet με το… μωρό στον νιπτήρα, η Περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου «ξαναχτυπά» στα social media, δίνοντας αυτήν τη φορά οδηγίες για το πώς μαγειρεύουμε τα κάστανα και με τι κρασί τα συνοδεύουμε!

    «Μου έφεραν κάστανα από το χωριό. Μάθετε μπαλίτσα: κάνουμε ένα Χ στην μια πλευρά του κάστανου, τοποθετούμε σε ήδη βρασμένο νερό, αφότου ετοιμαστούν ξεφλουδίζουμε πανεύκολα όσο είναι ακόμα ζεστά. Συνοδεύουμε με κόκκινο κρασί. Bon appétit!», ανέφερε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή της η Περιφερειάρχης, η οποία την ίδια στιγμή αποποιείται κάθε ευθύνης για την εθνική τραγωδία με τους 99 νεκρούς στο Μάτι.

    Στο πολυσέλιδο υπόμνημα της η περιφερειάρχης Αττικής υποστηρίζει ότι οι οργανισμοί τοπικής αυτοδιοίκησης δεν έχουν αρμοδιότητα για την κατάσβεση μιας πυρκαγιάς αλλά μόνο να συνεισφέρουν την πυροσβεστική με την αποστολή μηχανημάτων και υδροφόρων.

    Στην πυροσβεστική επιρρίπτει ευθύνες και για τη μη εκκένωση της φλεγόμενης περιοχής, καθώς, όπως λέει, δεν απέστειλε σχετική εισήγηση προς την Περιφέρεια.

    Η Περιφερειάρχης παίζει μεγάλη μπάλα. Όχι μόνο με τα κάστανα, αλλά και με τις ευθύνες…



    ΣΧΟΛΙΑ