ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Δριμύτατη επίθεση εξαπέλυσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας σε βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή το ζήτημα εκμετάλλευσης υδρογονανθράκων και ΕΛΠΕ, που τέθηκε στη Βουλή.
Σε ανακοίνωση που εξέδωσε, ο κ. Πέτσας τονίζει χαρακτηριστικά ότι «Όλοι οι Έλληνες είδαν χθες μια φαρσοκωμωδία στη Βουλή, όπου άλλοι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ δήλωσαν «παρών» και άλλοι καταψήφισαν τις συμβάσεις για τα δικαιώματα έρευνας και εκμετάλλευσης υδρογονανθράκων, που οι ίδιοι είχαν υπογράψει!».
«Αυτό ήταν το δεύτερο επεισόδιο της σειράς «Σοβαρότης μηδέν από τον ΣΥΡΙΖΑ», καθώς είχε προηγηθεί η δήλωση του βουλευτή του και τομεάρχη Οικονομίας, Ν. Παππά που χαρακτήριζε σκάνδαλο «μια διαφαινόμενη πώληση» των Ελληνικών Πετρελαίων (ΕΛΠΕ), «ξεχνώντας» ότι αυτή είχε αποφασιστεί επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, στην οποία ήταν υπουργός!» συμπλήρωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, ενώ συνέχισε, αναφέροντας: «Στο τρίτο επεισόδιο, κατά δήλωση του βουλευτή Φθιώτιδας του ΣΥΡΙΖΑ, κ. Γ. Σαρακιώτη στην εκπομπή Brainstorming του Action24, στόχος της προηγούμενης κυβέρνησης ήταν να παραμείνουν τα ΕΛΠΕ στο δημόσιο!».
«Μαθαίνουν λοιπόν οι Έλληνες πολίτες και όλοι οι επενδυτές ότι η προηγούμενη κυβέρνηση υπέγραφε συμβάσεις που δεν ήθελε ποτέ να εφαρμόσει, ενώ διενεργούσε διαγωνισμούς, όπως αυτός για την πώληση του 50,1% των ΕΛΠΕ, που ήταν προσχηματικοί» συμπεραίνει ο κ. Πέτσας.
Η ανακοίνωση του κυβερνητικού εκπροσώπου κατέληγε, λέγοντας: «Επομένως, τόσο οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, όσο κυρίως ο κ. Τσίπρας, οφείλουν να ζητήσουν συγγνώμη για την κοροϊδία. Επίσης, αναφορικά με τα ΕΛΠΕ, οφείλουν να απαντήσουν σήμερα πότε θα επιστρέψουν στους Έλληνες φορολογούμενους όλα τα έξοδα για την πρόσληψη και αποζημίωση νομικού, στρατηγικού και χρηματοοικονομικού συμβούλου που πραγματοποίησε το ΤΑΙΠΕΔ για την υποτιθέμενη, όπως αποδεικνύεται, ιδιωτικοποίηση των ΕΛΠΕ».
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Κακοκαιρία Erminio: Μήνυμα του 112 στη Ρόδο – Προβλήματα με την ακτοπλοΐα
- Wall Street: Με άνοδο ξεκίνησε ο Απρίλιος, στο +0,7% ο S&P 500 – Κέρδη για Dow Jones, παρά τη βουτιά της Nike στο -15%
- Κακοκαιρία «Erminio»: Χωρίς ρεύμα περιοχές της Αττικής – Πότε αναμένεται η αποκατάσταση
- Πετρέλαιο: Υποχώρηση από τα πολυετή υψηλά, με φόντο τα σενάρια ανακωχής – Στα 100 δολάρια το Brent
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.