• Ελλάδα

    Πανικός στο Τελ Αβίβ: Φόβοι για δεκάδες νεκρούς από κατάρρευση γερανού (pics&video)

    • NewsRoom


    Σκηνές πανικού στο Τελ Αβίβ μετά την κατάρρευση γερανού σε εργοτάξιο κτιριακών εγκαταστάσεων στα βόρεια της πόλης. Οι πρώτες αναφορές κάνουν λόγο για πολλούς παγιδευμένους στα ερείπια πολυώροφου κτιρίου που κατέρρευσε, ενώ άλλες πληρφορορίες αναφέρουν ότι έξι εργάτες κατάφεραν να βγουν από τα χαλάσματα λίγα μόλις λεπτά μετά την κατάρρευση.

    Οι δρόμοι γύρω από την περιοχή Ramat Hahayal του Τελ Αβίβ έκλεισαν ώστε να διευκολυνθεί η πρόσβαση των σωστικών συνεργείων και των ασθενοφόρων.

    Τρόμο προκαλούν οι αναφορές από αυτόπτες μάρτυρες ότι υπάρχουν πολλοί παγιδευμένοι στα υπόγεια των κτιρίων του εργοταξίου. «Κατέρρευσαν πολλοί όροφοι του κτιρίου και υπάρχει περαιτέρω κίνδυνος κατάρρευσης», δήλωσε εκπρόσωπος της αστυνομίας στην περιοχή και συνέστησε μεγάλη προσοχή στους περιοίκους.

    Ήδη πάντως εκφράζονται φόβοι ότι ο απολογισμός των θυμάτων θα είναι μεγαλύτερος σε σχέση με τις πρώτες εκτιμήσεις. Εκπρόσωποι της εταιρείας που “έτρεχε” το συγκεκριμένο εργοτάξιο δεν έχουν μιλήσει ακόμη στους δημοσιογράφους για το περιστατικό.

    Οι φωτογραφίες και τα στιγμιότυπα από την περιοχή είναι συγκλονιστικές:

    telaviv1telaviv2telaviv3telaviv4

    Διαβάστε ακόμη:

    http://www.mononews.gr/gerovasili-se-anergous-ton-kanalion-aftes-tis-odigies-sas-dinoume/71550



    ΣΧΟΛΙΑ