Στην αθώωση του γνωστού επιχειρηματία Πάνου Γερμανού, αλλά και την καταδίκη τριών κατηγορουμένων για δωροδοκία και ξέπλυμα μαύρου χρήματος στην προμήθεια των Tor-M1 κατέληξε το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων.
Ένοχοι κρίθηκαν o πρώην γενικός διευθυντής Εξοπλισμών Γιάννης Σμπώκος και οι Πέτρος Χριστοδουλίδης και Γιώργος Καμάρης, της εταιρείας Clavis.
Αντίθετα, αθωώθηκαν ο επιχειρηματίας Πάνος Γερμανός και ο Γιώργος Χριστοδουλίδης.
Το δικαστήριο αναμένεται να ανακοινώσει τις ποινές στους πρωτόδικα καταδικασθέντες.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Δίκη των TOR-M1: Ένα έγγραφο και μία κατάθεση αλλάζουν τα δεδομένα (έγγραφα)
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Την καταδίκη 3 κατηγορουμένων για τα Tor-M1 πρότεινε η εισαγγελέας
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- UBS για ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ: Ο δρόμος προς τα 55 ευρώ περνά από Αττική και Εγνατία Οδό
- Χρηματιστήριο: Κορυφώνονται οι επαφές για την εισαγωγή ναυτιλιακών, ετοιμάζεται IPO για 250-300 εκατ. ευρώ και το δέλεαρ των ομολογιακών
- Metlen: NBG Securities και Citi βλέπουν επιστροφή στην ανάπτυξη – Τιμές στόχοι έως 58 ευρώ
- Θα το απολαμβάνει και ο… Μαραντόνα από εκεί ψηλά! Επένδυση 200 εκατ. ευρώ για την ανακαίνιση του γηπέδου της Νάπολι
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.