ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Στο κτήριο της ΔΕΣΦΑ, επί της Λεωφόρου Μεσογείων και στον αριθμό 357, «μετακομίζει» η εφημερίδα «Έθνος», μετά την αποχώρηση του επιχειρηματία κ. Δημήτρη Μάρη από το σχήμα που είχε την έκδοση της εφημερίδας «Έθνος» και «Έθνος της Κυριακής», το οποίο πέρασε πλήρως στον επιχειρηματία κ. Ιβάν Σαββίδη.
Διευθυντής σύνταξης αναλαμβάνει ο Στέφανος Τζανάκης.
Σημειώνεται ότι ο Κώστας Σαρρηκώστας μένει στον Όμιλο του κ. Μάρη.
Σύμφωνα με πληροφορίες, σήμερα το απόγευμα αναμένεται να υπάρξει ομιλία του κ. Μάρη, σχετικά με τις εξελίξεις στους δύο, πλέον, εκδοτικούς ομίλους.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Ραγδαίες εξελίξεις στην 24 Media: Αποχωρεί πλήρως από το «Έθνος» – «Μένει» ο Σαββίδης (upd)
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Νίκος Δένδιας: Μήνυμα από Θράκη με αιχμή την ασφάλεια – Ευχές Πάσχα και στήριξη στις Ένοπλες Δυνάμεις
- Κυριάκος Μητσοτάκης: Μήνυμα αισιοδοξίας και ενότητας με αφορμή το Πάσχα – «Το φως νικά το σκοτάδι»
- Εμανουέλ Μακρόν: Στενή επικοινωνία με τον διάδοχο της Σαουδικής Αραβίας για την κρίση στο Ιράν
- Ισλαμαμπάντ: Σε εξέλιξη οι διαπραγματεύσεις ΗΠΑ-Ιράν – Το μόνο που απομένει είναι η εκκαθάριση των ναρκών στα Στενά, λέει ο Τραμπ (upd)
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.