Τη μια από τις δύο «ορφανές» τηλεοπτικές άδειες διεκδικεί ο Βαγγέλης Μαρινάκης, ο οποίος κατέθεσε σχετικό αίτημα στο ΕΣΡ μαζί με την εγγυητική επιστολή των 3,5 εκατομμυρίων ευρώ.
Σύμφωνα με τα parapolitika.gr, το ΕΣΡ θα εξετάσει το φάκελο με το αίτημα του κ. Μαρινάκη για τηλεοπτικό σταθμό εθνικής εμβέλειας και θα προχωρήσει στις διαδικασίες που προβλέπονται από τον σχετικό νόμο.
Υπενθυμίζεται ότι τα πέντε κανάλια που εκπέμπουν με νόμιμη λειτουργία είναι τα εξής: Epsilon TV, SKAI, ANT1, Alpha, Star.
Σημειώνεται επίσης ότι το ποσό για την κατοχή μιας τηλεοπτικής άδειας έχει οριστεί στα 35 εκατ. ευρώ, καταβαλλόμενο σε 10 ισόποσες δόσεις.
Συνεπώς η πρώτη δόση είναι ποσού 3,5 εκατ. ευρώ.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Β. Μαρινάκης: Χρηματοδότηση 200 εκατ. δολ. από την Κίνα για την Capital Maritime
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Β. Μαρινάκης: Η νέα σημαντική συμφωνία του εφοπλιστή στην αγορά των VLCC
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Οι συνήθειες των Gen Ζ και A: Πώς ζουν, πώς σκέφτονται – Από το TikTok στο AI
- Νότης Μηταράκης στο mononews: Δεν έχω τέτοια ψευδαίσθηση ή προσδοκία να μου ζητήσει συγγνώμη το ΠΑΣΟΚ
- Γιώργος Προκοπίου: Ο κορυφαίος εφοπλιστής λειτουργεί ως «παγοθραυστικό» και ανοίγει νέους θαλάσσιους διαδρόμους για την παγκόσμια ναυτιλία
- Τα ελληνικά γενέθλια της Ευγενίας Νιάρχου στην Τήνο, το νέο πλοίο της ΤΕΝ, η Citronne Gallery στον Πόρο, η δωρεά για την Lifeline Hellas, η KAYMAN στην Ελλάδα και το Byzantino Grande Brasserie
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.