• Ελλάδα

    Το Divani Caravel κάνει… έξωση σε 36 βουλευτές – Όλα τα ονόματα

    • NewsRoom
    όμιλος Διβάνη


    Στον απόηχο ακόμη του σκανδάλου με την επιδότηση ενοικίου των εξωκοινοβουλευτικών μελών της κυβέρνησης, που οδήγησε στην παραίτηση της Ράνιας Αντωνοπούλου και του Δήμου Παπαδημητρίου, δεκάδες βουλευτές από την επαρχία κινδυνεύουν με έξωση από τα ξενοδοχεία που μισθώνει η Βουλή για τη διαμονή τους τις ημέρες που βρίσκονται στην πρωτεύουσα.

    Το επίδομα ενοικίου για τους βουλευτές επαρχίας έχει θεσπιστεί από το 1994. Ωστόσο, οι βουλευτές δεν έπαιρναν το επίδομα αυτό στο χέρι, καθώς οι υπηρεσίες της Βουλής μίσθωναν απευθείας δωμάτια σε κεντρικά ξενοδοχεία της πρωτεύουσας. Τα τελευταία χρόνια, όμως, δόθηκε η δυνατότητα στα μέλη της εθνικής αντιπροσωπείας να αυτοδιαχειρίζονται το κονδύλι εφόσον επιθυμούν να νοικιάζουν διαμέρισμα.

    Παρ’ όλα αυτά, πολλοί βουλευτές συνέχισαν να διαμένουν σε ξενοδοχεία. Ένα από αυτά είναι και το ξενοδοχείο Divani Caravel, το οποίο κοινοποίησε στις υπηρεσίες της Βουλής πως από 1.5.2018 θα διακόψει τη συνεργασία και καλεί τους 36 βουλευτές που διαμένουν εκεί να βρουν αλλού στέγη…



    ΣΧΟΛΙΑ