ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η Μυκονιάτικη Πανσέληνος, οι Πλόες στην Άνδρο, καλλιτεχνικές συναντήσεις στο Κάπρι, μία μέρα δίπλα στη θάλασσα της Γλυφάδας και η κομψή παρουσία στο Προεδρικό Μέγαρο
Να ζητήσει επισήμως η ελληνική κυβέρνηση από τον ΟΗΕ την αντικατάσταση του ειδικού διαμεσολαβητή Μάθιου Νίμιτς, τονίζει ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας, με ανάρτησή του στο Twitter.
«Μετά τις απαράδεκτες δηλώσεις Νίμιτς, η κυβέρνηση οφείλει να ζητήσει επίσημα από τον ΟΗΕ την αντικατάστασή του από τη θέση του ειδικού διαμεσολαβητή για το ζήτημα της ονομασίας των Σκοπίων», έγραψε ο κ. Τζιτζικώστας.
Ο κ. Τζιτζικώστας συμμετέχει στο συλλαλητήριο που διοργανώνουν οι παμμακεδονικοί σύλλογοι στην πλατεία Αριστοτέλους στη Θεσσαλονίκη.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Γκάφα Νίμιτς: Αποκάλεσε «Μακεδόνες» τους Σκοπιανούς, εν μέσω διαπραγμάτευσης (video)
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: LIVE: Το συλλαλητήριο στη Θεσσαλονίκη για το Σκοπιανό
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Ξεπέρασε κάθε προσδοκία η συμμετοχή στο συλλαλητήριο – Επεισόδια στην αντιδιαδήλωση (video)
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Λεωφορεία: Από μέρα σε μέρα η ανακοίνωση των ονομάτων που θα φοιτήσουν στη Σχολή Οδηγών της ΟΣΥ
- ΔΕΗ: Τα πάνω κάτω στην αγορά φέρνει η κίνηση ματ του Γώργου Στάσση με το μπλε τιμολόγιο
- Γραμμή 1: Θέμα ημερών η εμπορική λειτουργία του πρώτου ανακατασκευασμένου συρμού – Πότε θα παραδοθούν οι υπόλοιποι
- Star Bulk (Πέτρος Παππάς): Όλα τα μυστικά για το dual listing στην Αθήνα, την ΑΜΚ των 100 εκατ. ευρώ και τη σημασία για τους Έλληνες επενδυτές
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.