ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης περιμένουν οι αστυνομικοί, που ερευνούν την υπόθεση του θανάτου 18χρονης, στην κοινότητα Γλάστρα Κλειτορίας, στην Αχαΐα.
Σύμφωνα με πληροφορίες, το απόγευμα της Πέμπτης η 18χρονη βρισκόταν στο σπίτι της, αλλά σε διαφορετικά δωμάτια, μαζί δύο συγγενικά της πρόσωπα.
Κάποια στιγμή, τα συγγενικά πρόσωπα της 18χρονης άκουσαν πυροβολισμό μέσα από το δωμάτιο που βρισκόταν η κοπέλα. Μπαίνοντας στο δωμάτιο, είδαν αιμόφυρτη την 18χρονη και αμέσως μετά ειδοποίησαν το ΕΚΑΒ και την Αστυνομία. Στη συνέχεια η 18χρονη διακομίστηκε στο Νοσοκομείο της Τρίπολης, όπου εκεί διαπιστώθηκε ο θάνατός της.
Στο μεταξύ, αστυνομικοί αναμένεται να κάνουν έρευνα στο δωμάτιο που βρισκόταν η 18χρονη, ενώ θα εξετάσουν και το κυνηγετικό όπλο που βρέθηκε στον ίδιο χώρο.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Δολοφονημένη βρέθηκε η ελληνορωσίδα Iuliana Tudos που είχε εξαφανιστεί στο Λονδίνο
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Σε θετικό κλίμα η συνάντηση Κυρανάκη με Σαλβίνι και Ferrovie dello Stato Italiane – Τι θα γίνει με τον σιδηρόδρομο
- Παπασταύρου – Τσάφος στις εγκαταστάσεις της Chevron – Στρατηγικές επαφές σήμερα με ExxonMobil και Cheniere Energy
- Αιγάλεω: Ένοπλη ληστεία τα ξημερώματα σε ψητοπωλείο
- Football Party για την τελευταία αγωνιστική της Super League με super δώρα και εκπλήξεις στα καταστήματα ΟΠΑΠ
