ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Θύμα αποδοκιμασιών έπεσε η Κατερίνα Παπακώστα κατά την επίσκεψή της στην Αριδαία. Η υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, βρέθηκε στην περιοχή με αφορμή την επέτειο απελευθέρωσης της πόλης και κατέθεσε στεφάνι.
Ωστόσο οι κάτοικοι της επιφύλασσαν «θερμή» υποδοχή. Η ίδια δεν αντέδρασε και αποχώρησε μετά την κατάθεση του στεφανιού, όμως αργότερα απάντησε μέσω Facebook.
Η κα Παπακώστα δήλωσε ότι έχει γίνει στόχος και ζήτησε ψυχραιμία.
Η ανάρτησή της στο Facebook:
«Θέλεις να γίνεις Μεγάλος, πάψε να είσαι μικρός… Για να είναι η Ελλάδα ισχυρή πρέπει να αφήσουμε πίσω και στην άκρη όσους την μικραίνουν. Εργάζομαι με αφοσίωση για τον σκοπό αυτό και αντιλαμβάνομαι ότι έχω γίνει Στόχος. Ψυχραιμία…»
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Φωνές και γιουχαΐσματα κατά της Κατερίνας Παπακώστα στην Αριδαία (video)
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σιάτιστα: Αποδοκιμάστηκε βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κατά την κατάθεση στεφάνων (video)
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Λυκούδης (Ποτάμι): Δεν θα ψηφίσω τη Συμφωνία των Πρεσπών αν συνδεθεί με ψήφο εμπιστοσύνης
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Τα νέα asset του Αλέξη Τσίπρα – Η «επτάδα» της ΕΛΑΣ για την οικονομία
- Δημήτρης Γιαννακόπουλος στο Mononews: Τι σηματοδοτεί η νέα επένδυση της ΒΙΑΝΕΞ στην Πάτρα
- Μίδας του NBA o Αντετοκούνμπο! 58 εκατ. δολάρια τον χρόνο και βλέπει τα 275 εκατ.
- Οδυσσέας Αθανασίου: Μέρισμα το 2029 από τη Lamda Development
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.