ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι έστειλε στα ελληνικά το μήνυμά του για την τραγωδία που εκτυλίσσεται στη Λάρισα μετά τη σύγκρουση των δύο τρένων που είχε ως αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους τουλάχιστον 40 άνθρωποι.
«Ο λαός της Ουκρανίας συμμερίζεται τον πόνο των οικογενειών των θυμάτων» ανέφερε ο πρόεδρος της Ουκρανίας σε ανάρτησή του.
Η ανάρτηση του Βολοντίμιρ Ζελένσκι:
«Τα θερμά μου συλλυπητήρια στην ελληνική κυβέρνηση και στον ελληνικό λαό για την απώλεια ζωών από τη σύγκρουση τρένων στη Βόρεια Ελλάδα. Ο λαός της Ουκρανίας συμμερίζεται τον πόνο των οικογενειών των θυμάτων. Ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση σε όλους τους τραυματίες», έγραψε.
Τα θερμά μου συλλυπητήρια στην @PresidencyGR και στον ελληνικό λαό για την απώλεια ζωών από τη σύγκρουση τρένων στη Βόρεια Ελλάδα. Ο λαός της Ουκρανίας συμμερίζεται τον πόνο των οικογενειών των θυμάτων. Ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση σε όλους τους τραυματίες.
— Volodymyr Zelenskyy / Володимир Зеленський (@ZelenskyyUa) March 1, 2023
Διαβάστε επίσης:
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Nέα απάτη: Απόπειρες phishing μέσω social media – Προσποιούνται τον Δήμαρχο Πάτρας
- Τιτανικός: Σε δημοπρασία το σωσίβιο επιζήσασας 114 χρόνια μετά το ναυάγιο
- Αίγυπτος: Νέα «πόλη-μαμούθ» 27 δισ. δολαρίων στα περίχωρα του Καΐρου
- Φρουροί της Επανάστασης: Το Ορμούζ κλείνει τελείως από απόψε το βράδυ – ΟΙ ΗΠΑ παραβίασαν την εκεχειρία – «Δεν μπορούν να μας εκβιάσουν», λέει ο Τραμπ
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.