ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
O Ουκρανός πρόεδρος Βολοντίμιρ Ζελένσκι κάλεσε σήμερα τις αμερικανικές εταιρίες λογισμικού Microsoft Corp και Oracle Corp καθώς και τον γερμανικό όμιλο επιχειρηματικού λογισμικού SAP να σταματήσουν τις υπηρεσίες υποστήριξης για τα προϊόντά τους στη Ρωσία.
“Σταματήστε να υποστηρίζετε τα προϊόντα σας στη Ρωσία, σταματήστε τον πόλεμο!”, έγραψε στο Twitter.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Διαβάστε επίσης
Στα τέλη 2022 θα είναι επισκέψιμος ο τύμβος Καστά από ειδικές ομάδες κοινού
Η Διεθνής Επιτροπή του Ερυθρού Σταυρού προειδοποιεί για το χειρότερο σενάριο στη Μαριούπολη
Κραυγή αγωνίας της προέδρου των Ελλήνων της Ουκρανίας – Σώστε μας, αποτρέψτε τη γενοκτονία
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Κώστας Παπαγιάννης (Novartis): Το 97% των δεδομένων υγείας παραμένει αναξιοποίητο – Το νέο στοίχημα της εταιρείας
- Νίκος Παπαθανάσης στο mononews: Η Ελλάδα δεν θα απολέσει ούτε ευρώ από το Ταμείο Ανάκαμψης – Τέλος Μαΐου ξεκινά το νέο «Ανακαινίζω»
- Ο Τσίπρας και το πολιτικό σύνδρομο της Στοκχόλμης
- Οι ιταλικές φρεγάτες Bergamini, οι γαλλικές FDI, η μάχη για τα νέα υποβρύχια και η προμήθεια μεταγωγικών
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.