ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ζελένσκι: Οι τρέχουσες γραμμές του μετώπου πρέπει να αποτελέσουν τη βάση για ειρηνευτικές συνομιλίες
Ο πρόεδρος της Ουκρανίας Βολοντίμιρ Ζελένσκι δήλωσε σήμερα ότι η Ρωσία συνεχίζει να επιτίθεται στην Ουκρανία ενόψει της συνόδου κορυφής μεταξύ του Ντόναλντ Τραμπ και του Βλαντίμιρ Πούτιν, αλλά η προσπάθειά της να επιδείξει ισχύ εξαπολύοντας μια νέα επίθεση στα ανατολικά απέτυχε.
“Την ημέρα των διαπραγματεύσεων, ακόμη σκοτώνουν ανθρώπους. Και αυτό λέει πολλά”, δήλωσε ο Ζελένσκι σε ανάρτησή του στην εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων Telegram.
Στην καθημερινή του ομιλία προς το έθνος, ο Ζελένσκι διαβεβαίωσε ότι παρά τη συνάντηση αυτή, δεν υπάρχει “κανένα σημάδι” ότι η Μόσχα σκοπεύει να σταματήσει την εισβολή της. “Ο πόλεμος συνεχίζεται. Συνεχίζεται ακριβώς επειδή δεν υπάρχει εντολή, ούτε καμιά ένδειξη ότι η Μόσχα ετοιμάζεται να τερματίσει αυτόν τον πόλεμο”, πρόσθεσε.
πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Διαβάστε επίσης
Ευρωαγορές: Επιφυλακτικότητα ενόψει της συνάντησης Τραμπ-Πούτιν – Βουτιά 18% για τη Pandora
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- UBS και Deutsche Bank για ελληνικές τράπεζες: Νέες τιμές στόχοι και συστάσεις
- Ζελένσκι: Οι τρέχουσες γραμμές του μετώπου πρέπει να αποτελέσουν τη βάση για ειρηνευτικές συνομιλίες
- Υπουργείο Πολιτικής Προστασίας: 33 τα «κόκκινα» κτίρια στην Αχαΐα, 12 σε Πρέβεζα και Αρτα
- Για μεγάλη πρόοδο με τη Ρωσία μιλάει ο Τραμπ – Tι έγραψε την ώρα της συνέντευξης τύπου Ζελένσκι και Φον ντερ Λάιεν
