ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο πρόεδρος Βολοντίμιρ Ζελένσκι δήλωσε την Τετάρτη ότι η Ουκρανία θα αποφασίσει για τις επόμενες ενέργειές της καθώς η Ρωσία συνεχίζει τις επιθέσεις της σε βασικές περιοχές του μετώπου και τα αεροπορικά πλήγματα, διακόπτοντας μια εκεχειρία που ήταν πρωτοβουλία του Κιέβου.
Έως τις 10.00 (τοπική ώρα και ώρα Ελλάδας) οι ρωσικές δυνάμεις είχαν διαπράξει 1.820 παραβιάσεις της εκεχειρίας, δήλωσε ο ίδιος, όπως βομβαρδισμοί, απόπειρες επιθέσεων, αεροπορικά πλήγματα και χρήση μη επανδρωμένων αεροσκαφών (drones).
«Με βάση τις βραδινές αναφορές από τον στρατό και τις υπηρεσίες πληροφοριών μας, θα αποφασίσουμε για τις περαιτέρω ενέργειές μας», πρόσθεσε ο ίδιος σε ανάρτηση στο Χ.
Διαβάστε επίσης:
Ντόρα Μπακογιάννη: Είμαι τυχερή, ερωτεύτηκα δύο φορές – Ο Κυριάκος πότε με ακούει, πότε όχι
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- WSJ: Στον πόλεμο με το Ιράν αποδίδουν συνεργάτες του Τραμπ τις εκλογικές ήττες των Ρεπουμπλικανών
- Τραμπ: «Αν ήμουν στα ψηφοδέλτια, θα είχαμε σαρωτική νικη»
- Wall Street: Βουτιά 1% για τα futures του S&P 500 μετά την επέλαση των Δημοκρατικών στις ενδιάμεσες εκλογές – Στο -2% ο Nasdaq
- Ενδιάμεσες εκλογές ΗΠΑ: Ξέσπασμα Τραμπ κατά του Fox News – «Χαζή σαν τούβλο» αναλύτρια
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.