ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η Ρωσία εκτίμησε σήμερα ότι οι σχέσεις της με τη Γερμανία θα “επιδεινωθούν” περαιτέρω μετά τη “μη φιλική” απόφαση του Βερολίνου να απελάσει σχεδόν 40 Ρώσους διπλωμάτες σε σχέση με τη σύγκρουση στην Ουκρανία.
“Η αβάσιμη μείωση του διπλωματικού προσωπικού των ρωσικών αποστολών στη Γερμανία θα περιορίσει τον χώρο που επέτρεπε να διατηρηθεί ο διάλογος μεταξύ των χωρών μας, γεγονός που θα οδηγήσει σε περαιτέρω επιδείνωση των ρωσογερμανικών σχέσεων”, αναφέρει η ρωσική πρεσβεία στο Βερολίνο σε ανακοίνωση που ανάρτησε στο Telegram.
Η εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών Μαρία Ζαχάροβα υποσχέθηκε μια απάντηση σε αυτό που αποκάλεσε “κακόβουλη ενέργεια της γερμανικής πολιτικής μηχανής”, σε σχόλια στο πρακτορείο ειδήσεων Interfax.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Διαβάστε επίσης:
Ουκρανία: Μετά την βαρβαρότητα στην Μπούκα, Γερμανία και Λιθουανία απελαύνουν Ρώσους διπλωμάτες
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- MRB: Στο 12,8% οι διαρροές από το ΠΑΣΟΚ προς τη ΝΔ – Τι λένε για Τσίπρα, Καρυστιανού και Σαμαρά
- Άδωνις Γεωργιάδης κατά EllinikaHoaxes: Φοβισμένοι από την Αριστερά, δώσατε εξετάσεις για να σας συμπαθήσουν – Αν ξεμείνουμε από ραντεβού, θα δημιουργήσουμε κι άλλα
- Κατάσταση «ανωτέρας βίας» κήρυξε το Ιράκ στις παραδόσεις πετρελαίου – Προς τα 113 δολάρια το Brent
- Οι ΗΠΑ λένε ότι μπορούν να «εξουδετερώσουν» το νησί Χαργκ του Ιράν ανά πάσα στιγμή
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.