ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η Κίνα αντιτίθεται στον “μονομερή εκφοβισμό” χωρών και υποστηρίζει τις χώρες που προστατεύουν τα κυριαρχικά δικαιώματά τους, δήλωσε ο υπουργός Εξωτερικών Ουάνγκ Γι που επικοινώνησε σήμερα με τον Βενεζουελάνο ομόλογό του, την ώρα που ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ εντείνει τις πιέσεις του στη χώρα αυτή της Νότιας Αμερικής.
Στην τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον υπουργό Εξωτερικών της Βενεζουέλας Ιβάν Χιλ, ο Ουανγκ είπε ότι οι δύο χώρες τους είναι στρατηγικοί εταίροι και ότι η αμοιβαία εμπιστοσύνη και η υποστήριξη αποτελούν παράδοση των διμερών δεσμών.
“Η Κίνα πιστεύει ότι η διεθνής κοινότητα καταλαβαίνει και στηρίζει τη στάση της Βενεζουέλας όσον αφορά την υπεράσπιση των νομίμων δικαιωμάτων και συμφερόντων της”, τόνισε.
Διαβάστε επίσης
Λιβάνιος: Ειδικός κύκλος μόνιμων προσλήψεων ανοίγει στους δήμους τις επόμενες ημέρες
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Οι γυναίκες που οδηγούν την Porsche μπροστά
- J & J Innovative Medicine: Απέσυρε δύο φάρμακα από την Ελλάδα – Το παρασκήνιο των νέων ελλείψεων
- Αττική Οδός: Εξετάζονται οι τελικές παρεμβάσεις στον κόμβο Μεταμόρφωσης από τη ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ– Στον πάγο η Λεωφόρος Κύμης
- Συνέδριο Morgan Stanley: Eurobank και Alpha Bank κερδίζουν το διεθνές επενδυτικό ενδιαφέρον
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.