ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Θετικός στον κορoνοϊό βρέθηκε για δεύτερη φορά μέσα σε δέκα ημέρες ο Τζο Μπάιντεν σύμφωνα με επιστολή του γιατρού του που δημοσίευσε ο Λευκός Οίκος.
«Αφού βγήκε αρνητικός το βράδυ της Τρίτης, το πρωί της Τετάρτης, το πρωί της Πέμπτης και το πρωί της Παρασκευής ο πρόεδρος των ΗΠΑ βρέθηκε θετικός ξανά το αργά το πρωί του Σαββάτου», λέει στην ανακοίνωσή του ο γιατρός του Κέβιν Ο’ Κόνορ.
Ο Tζο Μπάιντεν «συνεχίζει να νιώθει αρκετά καλά», σημειώνεται στο ανακοινωθέν. «Με αυτά τα δεδομένα, δεν υπάρχει λόγος να ξαναρχίσουμε τη θεραπεία αυτή τη στιγμή, αλλά θα συνεχίσουμε τη στενή παρακολούθηση».
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- ΗΠΑ: 1.364 πτήσεις ακυρώθηκαν και 4.267 κατέγραψαν καθυστερήσεις λόγω κακών καιρικών συνθηκών
- Ιαπωνία: Κόλαση φωτιάς σε καραμπόλα 50 αυτοκινήτων
- Κύπρος: Ετοιμάζεται νέα μελέτη βιωσιμότητας του έργου της ηλεκτρικής διασύνδεσης
- Δολάριο: Η χειρότερη εβδομάδα του τελευταίου 6μήνου καθώς οι επενδυτές αναμένουν τα νεότερα για την οικονομία