• Διεθνής πολιτική

    Βρετανία: Το προσωπικό της Ντάουνινγκ Στριτ οργάνωνε τακτικά πάρτι κατά τη διάρκεια του lockdown (Mirror)

    • NewsRoom
    Βρετανία: Το προσωπικό της Ντάουνινγκ Στριτ οργάνωνε τακτικά πάρτι κατά τη διάρκεια του lockdown (Mirror)


    Το προσωπικό της πρωθυπουργικής κατοικίας οργάνωνε τακτικά πάρτι, τα οποία αποκαλούσε “Παρασκευές του κρασιού” κατά τη διάρκεια του lockdown που είχε επιβληθεί στη Βρετανία και ο πρωθυπουργός Μπόρις Τζόνσον συμμετείχε, ενθαρρύνοντας τους εργαζομένους να “ξεδώσουν”, σύμφωνα με την εφημερίδα Mirror.

    Αυτές οι συγκεντρώσεις ήταν τόσο δημοφιλείς που το προσωπικό επένδυσε 142 λίρες για την αγορά ενός ψυγείου ποτών, για να διατηρούνται δροσερά τα κρασιά και οι μπίρες.

    Σύμφωνα με την εφημερίδα, οι υπάλληλοι πήγαν με μια βαλίτσα σε ένα σουπερμάρκετ για να αγοράσουν ποτά ενόψει της συγκέντρωσής τους, την παραμονή της κηδείας του πρίγκιπα Φίλιππου και αυτό δεν συνέβη μόνο εκείνη τη φορά. Πηγές τις οποίες επικαλείται η βρετανική ταμπλόιντ ανέφεραν ότι οι εργαζόμενοι στην Ντάουνινγκ Στριτ πήγαιναν εναλλάξ τις Παρασκευές στο τοπικό σουπερμάρκετ Tesco Metro, με μια βαλίτσα με ροδάκια, για να γεμίσουν το ψυγείο τους με ποτά.

    Η Mirror γράφει ότι ο Τζόνσον παρέστη σε “μερικά” τέτοια πάρτι, όταν απαγορεύονταν οι συναθροίσεις σε κλειστό χώρο στο πλαίσιο των μέτρων για την αντιμετώπιση της πανδημίας.

    Διαβάστε επίσης

    Αποκαλύψεις για νέο πάρτι στην Downing Street εν μέσω lockdown – Την παραμονή της κηδείας του Φίλιππου

    Βρετανία: Τρίζει η καρέκλα του Μπόρις Τζόνσον για το κορονοπάρτι στην Ντάουνινγκ Στριτ

    Μπόρις Τζόνσον: Με την πλάτη στον τοίχο, μετρά εχθρούς μέσα στους Τόρις



    ΣΧΟΛΙΑ