Διεθνής πολιτική

Αποκαλύψεις για νέο πάρτι στην Downing Street εν μέσω lockdown – Την παραμονή της κηδείας του Φίλιππου

  • NewsRoom
Μπόρις Τζόνσον

Μπόρις Τζόνσον


Δεν έχουν τελειωμό οι αποκαλύψεις για πάρτι στους κήπους της Downing Street εν μέσω σκληρού lockdown, κάνοντας την καρέκλα του Μπόρις Τζόνσον να τρίζει.

Χθες η Telegraph αποκάλυψε ότι μέλη του προσωπικού που εργάζεται στο γραφείο του Βρετανού πρωθυπουργού διοργάνωσαν πέρυσι γιορτή εν μέσω πλήρους lockdown, την παραμονή της κηδείας του πρίγκιπα Φιλίππου.

Σύμβουλοι και δημόσιοι λειτουργοί συναντήθηκαν για να γιορτάσουν την αποχώρηση δύο μελών της ομάδας του πρωθυπουργού, του διευθυντή Επικοινωνίας Τζέιμς Σλακ και ενός εκ των προσωπικών φωτογράφων του Μπόρις Τζόνσον, αναφέρει η συντηρητική εφημερίδα.

Οι νέες αυτές αποκαλύψεις έρχονται στη δημοσιότητα την ώρα που ο Βρετανός πρωθυπουργός αγωνίζεται να διατηρήσει τη θέση του, μετά την χλιαρή συγγνώμη στην Βουλή για την παρουσία του σε άλλη γιορτή που είχε γίνει στην Downing Street εν μέσω και πάλι lockdown το 2020, λέγοντας ότι πίστευε πως επρόκειτο για συνάντηση εργασίας.

Όσο για το πάρτι που αποκάλυψε η Telegraph έγινε την παραμονή της κηδείας του συζύγου της βασίλισσας Ελισάβετ, την ώρα που η χώρα βρισκόταν σε περίοδο εθνικού πένθους.

Οι εικόνες της βασίλισσας που καθόταν μόνη της στην πρώτη σειρά στην εκκλησία στην κηδεία του πρίγκιπα Φιλίππου λόγω των περιορισμών που συνδέονταν με την COVID-19 συμβόλιζαν τότε την αυστηρότητα του lockdown που ίσχυε στο Ηνωμένο Βασίλειο.



ΣΧΟΛΙΑ