ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η Βρετανία σχεδιάζει να στείλει 600 πυραύλους Brimstone στην Ουκρανία για να υποστηρίξει τη χώρα στον αγώνα της κατά της Ρωσίας, δήλωσε σήμερα ο υπουργός Άμυνας Μπεν Γουάλας.
Ο Γουάλας συναντήθηκε με άλλους υπουργούς Άμυνας στη στρατιωτική βάση Τάπα στην Εσθονία.
Περιέγραψε ένα προαναγγελθέν πακέτο στρατιωτικής υποστήριξης για την Ουκρανία, συμπεριλαμβανομένης της αποστολής αρμάτων μάχης Challenger και ανέφερε λεπτομέρειες για τους τύπους πυραύλων που θα προμηθεύσει η Βρετανία.
«Μπορώ να πω ότι προτιθέμεθα να στείλουμε και άλλους 600 πυραύλους Brimstone οι οποίοι θα είναι απίστευτα σημαντικοί στο να βοηθήσουν την Ουκρανία να κυριαρχήσει στο πεδίο της μάχης» δήλωσε ο Γουάλας.
Ο Γουάλας είπε ότι η ενότητα της Δύσης ενάντια στην εισβολή του Ρώσου προέδρου Βλαντίμιρ Πούτιν παραμένει ισχυρή και ότι οι σύμμαχοι «είναι έτοιμοι να συνεχίσουν έτσι για μακρύ χρονικό διάστημα».
«Αν ο πρόεδρος Πούτιν ποντάρει στο ότι θα βαρεθούμε φέτος, κάνει λάθος. Θα σχεδιάσουμε για φέτος και για του χρόνου και για το μεθεπόμενο έτος και για μετά» είπε.
Διαβάστε επίσης:
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Eurobank: Οι οίκοι ανεβάζουν τον πήχη – Τιμές στόχοι έως 5,40 ευρώ και ανάπτυξη από το εξωτερικό
- Εθνική Τράπεζα: Το «κρυφό χαρτί» των 1,8 δισ. ευρώ και τιμές στόχοι έως 18,75 ευρώ
- Ο Βαγγέλης Μαρινάκης έχει ξοδέψει ως τώρα 24,5 εκατ. ευρώ για τις φετινές μεταγραφές του Ολυμπιακού
- To deal των 408 εκατ. ευρώ! Άρσεναλ και Emirates μαζί έως το 2033
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.