ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Οι γερμανικές εταιρείες είναι έτοιμες να προμηθεύσουν με περισσότερα των 100 άρματα μάχης την Ουκρανία, ανάμεσά τους τεθωρακισμένα άρματα Leopard και τροποποιημένα βρετανικά Challenger 1, σύμφωνα με δημοσίευμα της Handelsblatt που επικαλείται πηγές της γερμανικής βιομηχανίας.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η Γερμανία μπορεί να στείλει στην Ουκρανία τανκς Leopard 2 τα οποία αρχικά προορίζονταν για την Τσεχική Δημοκρατία και την Σλοβακία.
Η Ουκρανία ζητά επειγόντως από την Δύση την αποστολή βαρέων αρμάτων μάχης, την ώρα που οι υπουργοί Αμυνας των Ηνωμένων Πολιτειών και της Γερμανίας ετοιμάζονται να αντιπαρατεθούν στο Ραμστάιν για την τροφοδοσία της χώρας με όπλα, για τα οποία το Κίεβο δηλώνει ότι μπορεί να αποφασίσουν την έκβαση του πολέμου.
Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ
Διαβάστε επίσης:
Ευρωβουλή: Τα «ξεχασμένα» δώρα της Μετσόλα και οι εξηγήσεις- Από σαμπάνιες μέχρι χρυσό
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Τραμπ: Παρατείνεται για 3 εβδομάδες η εκεχειρία Ισραήλ-Λιβάνου
- Σκωτία: Η απαγόρευση στις στοιχηματικές χορηγίες απειλεί τα οικονομικά των συλλόγων – Στο επίκεντρο Σέλτικ και Ρέιντζερς
- Γιώργος Δώνης: Συμβόλαιο-μαμούθ άνω των 5 εκατ. ευρώ και άμεση πρόκληση στο Μουντιάλ με τη Σαουδική Αραβία
- ΕΥΔΑΠ: Τι κρύβεται πίσω από το ράλι της μετοχής, η Credia και ο Σαράντης
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.