ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
“Τεράστιο λάθος” χαρακτήρισε σήμερα ο υπουργός Μεταφορών της Βρετανίας Γκραντ Σαπς τις απεργιακές κινητοποιήσεις που έχουν εξαγγείλει για αυτήν την εβδομάδα οι υπάλληλοι των σιδηροδρόμων στο Ηνωμένο Βασίλειο, προειδοποιώντας ότι ο κόσμος δεν θα μπορεί να πάει στα προγραμματισμένα ραντεβού του στα νοσοκομεία, οι μαθητές στις εξετάσεις του σχολείου ή γενικότερα ο κόσμος στη δουλειά του.
Περισσότεροι από 50.000 εργαζόμενοι στους σιδηροδρόμους θα κατέβουν σε απεργιακές κινητοποιήσεις στις 21, 23 και 25 Ιουνίου, διαμαρτυρόμενοι για το πάγωμα μισθών και περικοπές θέσεων εργασίας.
Θα πρόκειται για την μεγαλύτερη κινητοποίηση στον τομέα εδώ και περισσότερα από 30 χρόνια, σύμφωνα με το συνδικάτο εργαζομένων στον τομέα των μεταφορών Rail, Maritime and Transport Workers (RMT).
“Είναι καταστροφικό, και δεν είναι τρόπος συμπεριφοράς στον σιδηρόδρομο”, δήλωσε ο Σαπς στο Sky News.
“Δεν βλέπω κανένα πλεονέκτημα σ’αυτό”, πρόσθεσε.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Διαβάστε επίσης:
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Συνεχίζεται το παγκόσμιο sell-off στα ομόλογα: Στο 4,81% το 10ετές αμερικανικό – Στα 95 δολ. το βαρέλι Brent
- ΟΑΣΑ – ΟΣΕΘ: Πότε θα ανακοινωθούν οι short lists για το rebranding του στόλου Αθήνας και Θεσσαλονίκης
- Euroholdings (Οικογένεια Λάτση – Αρ. Πίττας): Με δύο ναυλώσεις πλοίων θα δημιουργήσει EBITDA 24 εκατ. δολαρίων
- Πράσινα τιμολόγια Σεπτεμβρίου: Από τον ΗΡΩΝ η χαμηλότερη τιμή 14,7 λεπτά/KWH, ακολουθούν ΔΕΗ, Protergia
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.