ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο βρετανός υπουργός Μεταφορών Γκραντ Σαπς ανακοίνωσε σήμερα ότι η Βρετανία έκανε χρήση των νέων αεροπορικών κυρώσεων για να κατάσχει ένα ρωσικό αεροσκάφος, αφού κατέστησε ποινικό αδίκημα την πτήση ή την προσγείωση ρωσικών αεροσκαφών στο Ηνωμένο Βασίλειο.
«Χθες το βράδυ υπέγραψα επίσης ένα νόμο που κλείνει μερικά από τα παραθυράκια που έχουν να κάνουν με τον εντοπισμό της ιδιοκτησίας μερικών απ’ αυτά τα αεροσκάφη», δήλωσε ο Σαπς μιλώντας στο BBC.
«Υπάρχει ένα τέτοιο αεροσκάφος αυτή τη στιγμή στο έδαφος στο Φάρνμπορο, το οποίο ουσιαστικά κατάσχεσα ενώ ερευνούσαμε περαιτέρω τις λίγες τελευταίες ημέρες – και είναι πολύ σημαντικό να έχουμε νόμους διαθέσιμους που να καθιστούν κάτι τέτοιο δυνατό», πρόσθεσε ο βρετανός υπουργός.
Διαβάστε επίσης
Ουκρανία: Όποιο ρωσικό αεροσκάφος εισέρχεται στον εναέριο χώρο της Βρετανίας θα κατάσχεται
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Αύξηση 2,2% σημείωσαν οι αφίξεις σε τουριστικά καταλύματα τον Μάρτιο
- ΗΠΑ: Μειώνει ξανά την στρατιωτική της παρουσία στην Ευρώπη – Aποχωρούν 4.000 μάχιμοι στρατιώτες από την Πολωνία
- Leonardo Hotels Mediterranean: Φέρνει το πρώτο Leonardo City Hotel στην Ελλάδα με νέα επένδυση στο κέντρο της Αθήνας
- ΔΕΗ: Καλπάζει η αύξηση κεφαλαίου – 800 εκατ. ευρώ οι προσφορές στο ελληνικό βιβλίο
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.