ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Το Βέλγιο αποφάσισε την παροχή στρατιωτικής βοήθειας στην Ουκρανία ύψους 12 εκατομμυρίων ευρώ.
Το νέο πακέτο θα περιλαμβάνει βαριά πολυβόλα και πυρομαχικά, καθώς και χειμερινές στολές, σύμφωνα με την Υπουργό Άμυνας της χώρας.
Να σημειωθεί ότι τον περασμένο Φεβρουάριο,ο Βέλγος πρωθυπουργός Αλεξάντερ ντε Κρόο είχε ανακοινώσει τη μεταφορά δύο πολυβόλων και περίπου 4 τόνων καυσίμου ντίζελ στις ένοπλες δυνάμεις της Ουκρανίας.
Ακολούθησαν και άλλες παραδόσεις οπλισμού.
Επιπλέον, όπως αναφέρουν τα βελγικά μέσα, στα σχέδια βρίσκεται και η προμήθεια ιατρικών μηχανημάτων, αλλά εκτιμάται ότι κάτι θα τέτοιο θα προχωρήσει από τον Ιανουάριο του 2023.
Διαβάστε επίσης:
Μπάιντεν σε Πούτιν: Μην διανοηθείς να χρησιμοποιήσεις πυρηνικά στην Ουκρανία
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Σκύρος: Ενισχύθηκαν οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής στη δασική πυρκαγιά στην Ατσίτσα – Άνεμοι πάνω από 7 μποφόρ στην περιοχή
- Meteo: Ριπές ανέμου άνω των 100 χλμ/ώρα σε Πεντέλη, Κάρυστο και Τήνο (χάρτης)
- Πυρκαγιές: Χωρίς ενεργά μέτωπα οι φωτιές σε Νέα Μηχανιώνα και Ξηροπόταμο Σαμοθράκης
- Πώς θα μπορούσε να μοιάζει η οικονομική απομόνωση του Ιράν που σχεδιάζει ο Μπέσεντ
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.