ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο πρώην πρόεδρος της Γαλλικής Δημοκρατίας Βαλερί Ζισκάρ ντ΄Εστέν, 94 ετών, εισήχθη χθες Κυριακή σε νοσοκομείο της πόλης Τουρ στη δυτική Γαλλία, μετέδωσε σήμερα το ραδιοφωνικό France Bleu, επιβεβαιώνοντας δημοσίευμα της τοπικής εφημερίδας La Nouvelle Republique.
Ο πρώην πρόεδρος της Γαλλίας (1974-1981) μεταφέρθηκε από την κατοικία του στο νοσοκομείο χθες βράδυ, σύμφωνα με το France Bleu.
Δεν έχουν υπάρξει μέχρι στιγμής πληροφορίες για τους λόγους της νοσηλείας του. Τον Σεπτέμβριο, ο Ζισκάρ ντ΄Εστέν νοσηλεύτηκε για σύντομο χρονικό διάστημα στο νοσοκομείο Ζορζ Πομπιντού του Παρισιού με ελαφρά πνευμονική λοίμωξη.
Διαβάστε επίσης:
Γαλλία: 302 νέοι θάνατοι στα νοσοκομεία, πλησιάζουν τα τα 2 εκατομμύρια τα κρούσματα
Γαλλία: Προκαταρκτική έρευνα εις βάρος του Βαλερί Ζισκάρ ντ’ Εστέν για σεξουαλική παρενόχληση
Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Μητσοτάκης για φωτιές: «Η φύση ξεπέρασε κάθε ανθρώπινο σχεδιασμό» – Άμεση στήριξη στους πυρόπληκτους – Μηνύματα για μεταναστευτικό, Υγεία και οικονομία
- Νέα εποχή για την ελληνική αγορά crypto: Οι πρώτες άδειες MiCA, οι ευκαιρίες και οι κίνδυνοι των επενδύσεων
- Διπλό σχέδιο άμυνας απέναντι στην ακρίβεια: Επιδότηση καυσίμων, φοροελαφρύνσεις και παρεμβάσεις στις τιμές ενόψει ΔΕΘ
- Ανοίγει ο δρόμος για μόνιμες προσλήψεις στους δημοτικούς παιδικούς σταθμούς
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.