ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο πρόεδρος Τζο Μπάιντεν αναμένεται να υποσχεθεί ότι εάν οι Δημοκρατικοί διατηρήσουν τον έλεγχο του Κογκρέσου στις ενδιάμεσες εκλογές, τότε το πρώτο νομοσχέδιο που θα στείλει στους Αμερικανούς νομοθέτες στην επόμενη σύνοδο θα έχει ως στόχο την κωδικοποίηση των δικαιωμάτων αμβλώσεων, σύμφωνα με πολλές δημοσιευμένες αναφορές.
Οι Δημοκρατικοί έχουν επικεντρωθεί στα δικαιώματα των αμβλώσεων στις ενδιάμεσες εκστρατείες τους μετά την απόφαση του Ανωτάτου Δικαστηρίου του Ιουνίου που ανέτρεψε το Roe v. Wade, ενώ οι Ρεπουμπλικάνοι έχουν εστιάσει στον διαρκώς αυξανόμενο πληθωρισμό των ΗΠΑ.
Διαβάστε επίσης
Μπερλουσκόνι: «Θα είμαι σύμβουλος της Μελόνι, μου το ζήτησε η ίδια»
Spiegel: Απαλλάχθηκε από τα καθήκοντα του ο επικεφαλής της κυβερνοασφάλειας στην Γερμανία
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Eurobank: Διέθεσε δωρεάν 1.727.493 ίδιες μετοχές σε στελέχη της – Υποχρέωση διακράτησης ενός έτους
- Ολυμπία Βικάτου: Η μάχιμη αρχαιολόγος σε θέση ευθύνης
- Δυνατά παιχνίδια στο Παγκόσμιο με καθημερινό Undoxing εμπειριών και προσφορών από το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ
- FIFA και κρυπτονομίσματα: Η τελευταία μεγάλη χορηγική κίνηση στο Μουντιάλ των 13 δισ. ευρώ
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.