ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Έκκληση απηύθυνε σήμερα ο πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν στους πολίτες που έχουν λάβει εντολές εκκένωσης προτού ο κυκλώνας Μίλτον αφιχθεί στη Φλόριντα να «απομακρυνθούν τώρα», λέγοντας πως είναι ζήτημα ζωής και θανάτου.
«Θα μπορούσε να είναι η χειρότερη καταιγίδα που θα πλήξει τη Φλόριντα για πάνω από έναν αιώνα και Θεού θέλοντος δεν θα είναι, όμως έτσι μοιάζει αυτήν τη στιγμή», δήλωσε ο Μπάιντεν, στο περιθώριο μιας συνάντησης με συμβούλους στον Λευκό Οίκο, με επίκεντρο τις προετοιμασίες ενόψει της κακοκαιρίας.
Ο Αμερικανός πρόεδρος Τζο Μπάιντεν συμπλήρωσε πως ενέκρινε τους συναγερμούς που κήρυξαν οι αρχές στη Φλόριντα πριν από την άφιξη του κυκλώνα και ζήτησε από τις αεροπορικές εταιρείες να μεριμνήσουν για τις εκκενώσεις και να μην προχωρήσουν σε ανατιμήσεις.
Διαβάστε επίσης:
Β. Μακεδονία: Υπεγράφη η συμφωνία για τη λήψη δανείου 500 εκατ. ευρώ από την Ουγγαρία
Mεγάλη φωτιά σε εγκαταλελειμμένο κτίριο κοντά στο Γενικό Κρατικό της Νίκαιας
Μαρκ Ρούτε: Η Ουκρανία μπορεί να αντιμετωπίσει τον πιο δύσκολο χειμώνα από την έναρξη της εισβολής
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Κοντογεώργης: Σύντομα οι παρεμβάσεις για τον καλύτερο έλεγχο της αγοράς και την αποτροπή της αισχροκέρδειας
- Πεσκόφ για διακοπές ίντερνετ στη Μόσχα μετά τις προσπάθειες μπλοκαρίσματος σε Telegram και WhatsApp: «Απολύτως νόμιμες»
- Βιομηχανική παραγωγή: Ετήσια άνοδος 5,3% τον Ιανουάριο
- Το Allwyn Game Time με άρωμα ευρωπαϊκού τελικού για το γυναικείο βόλεϊ του Παναθηναϊκού
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.