ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Βενεζουέλα: Αμερικανική εταιρεία αναλαμβάνει κοιτάσματα που διαχειρίζονταν κινεζικές και ρωσικές επιχειρήσεις
Ο αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε ότι οι επιθέσεις σε στόχους εντός της Βενεζουέλας θα ξεκινήσουν “σύντομα”
Συγκεκριμένα δήλωσε την Τρίτη ότι σύντομα θα ξεκινήσει να χτυπά στόχους εντός της Βενεζουέλας, μια κλιμάκωση της επίθεσης της κυβέρνησής του εναντίον φερόμενων ως εμπόρων ναρκωτικών.
“Θα αρχίσουμε να κάνουμε αυτές τις επιθέσεις και στην ξηρά”, είπε κατά τη διάρκεια συνεδρίασης του Υπουργικού Συμβουλίου. “Ξέρουμε πού ζουν. Ξέρουμε πού ζουν οι κακοί και θα το ξεκινήσουμε πολύ σύντομα”.
Διαβάστε επίσης
Κίμπερλι Γκιλφόιλ: Στρατηγική συνεργασία ΗΠΑ – Ελλάδας σε άμυνα, ενέργεια και οικονομία
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Robeson Reeves (CEO Bally’s Intralot): Έως τις αρχές του 2027 η ολοκλήρωση εξαγοράς της Evoke
- Dorian LPG (Τζον Χατζηπατέρας): Παρήγγειλε τρία πλοία αξίας 347,1 εκατ. δολαρίων
- ΗΠΑ: Ανάπτυξη για 15 μεταποιητικούς κλάδους τον Αύγουστο
- Μπέσεντ: Οι αγωγοί θα καταστήσουν «άχρηστα» τα Στενά του Ορμούζ σε δύο χρόνια
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.