ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Έφοδοι του ελληνικού FBI και σε σπίτια στην Αττική για μεγάλο κύκλωμα κοκαΐνης – Την εισήγαγε εμποτισμένη σε ρούχα και υφάσματα
Ο Ρεπουμπλικάνος εκλεγμένος πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ ονόμασε χθες Σάββατο τον Κας Πατέλ, πιστό του που είχε διατελέσει σύμβουλός του στην πρώτη του θητεία και είναι γνωστός μάλλον για τις απόψεις του περί του υποτιθέμενου «βαθέος κράτους», επόμενο διευθυντή της ομοσπονδιακής αστυνομίας, του FBI.
«Ο Κας είναι λαμπρός νομικός, ερευνητής και μαχητής (σ.σ. υπέρ της πολιτικής που συνοψίζεται στο σύνθημα) ‘Πρώτα η Αμερική’, που πέρασε όλη του την καριέρα καταγγέλλοντας τη διαφθορά, υπερασπίζοντας τη δικαιοσύνη και προστατεύοντας τον αμερικανικό λαό», ανέφερε ο κ. Τραμπ μέσω Truth Social.
Ο κ. Πατέλ, 44 ετών, ινδικής καταγωγής, εργάστηκε στο υπουργείο Άμυνας, στο συντονιστικό όργανο των υπηρεσιών πληροφοριών και στο Συμβούλιο Εθνικής Ασφαλείας στην πρώτη θητεία του Ρεπουμπλικάνου στην προεδρία των ΗΠΑ (2017-2021).
πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Διαβάστε επίσης
Ηλεκτρικό ρεύμα: Πάνω από το 70% των αιτήσεων για νέες συμβάσεις αφορούν σταθερά τιμολόγια
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Το ράλι σε Metlen, ΓΕΚ, Aktor, AEM, οι Ελληνάρες κερδοσκόποι της ΕΥΔΑΠ, τα μέτωπα του Εξάρχου, τα νέα λεφτά του Μουνδρέα και η επιδότηση του αγρότη Ανδρέα Παπανδρέου Junior
- «Σπιτάκια Ανακύκλωσης»: Τα γκρίζα σημεία ενός διαγωνισμού, οι δύο πράσινοι ατσίδες με κοινό ταμείο και ο Πατούλης
- Η νέα τάση των υπερπλουσίων: Υπόγεια καταφύγια με ανέσεις πεντάστερου ξενοδοχείου
- Μεγάλου (Πειραιώς): Οι στόχοι της τράπεζας μετά το ρεκόρ στην εκταμίευση δανείων
